Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenockalenka23 fihaa..velka gratulacia...my sme sa snazili tento mesiac tak budem cakat ci mrcha pride abo nie..skorej nebudem testovat .lebo vzdy duchy a nikde nic ..tak uz som si povedala ze az potom testnem..aj ked ma to lakaa 🙂
@lenockalenka23 gratulujem a držím palce
@lowndes ďakujem veľmi pekne😊a kedy očakávas/neocakavas MS?hej skôr sa to ani neoplatí...Inak som sa rozhodla že radšej kúpiť 1 digi ako xy palickovych a na nich duchov/čiarky hľadať.Ten digi je myslim dost presny.To lakanie ale poznám...velmi držím palceky 🙏😊
@butterfly333 ďakujem veľmi pekne,aj ja tebe drzim palce.Pamätám si ťa ešte ako som synčeka čakala a velmi by som ti dopriala vytúžené babatko🙏
@lenockalenka23 ďakujem ti veľmi pekne no ja som tu stále a bábo sa žiaľ nepodarilo bola som na reprodukčnuj imuno tak čakám na výsledky dúfam že niečo nájdu a pomôžu. Lebo už som zúfalá nechápem prečo sa to nedarí kde je chyba. Už niekoľko mesiacov netestujem nemeriam bt nerobím ovu testy nič užívame si jeden druhého inak som sa rozviedla pred par rokmi a teraz v máji som sa znova vydala teraz mam najlepšieho muža na svete tak dúfam že sa nám to podarí.
@miminkanase no, dnes 12DPO, 25DC. BT klesla a test biely ☹
Aj ked tu teplotu nechapem, je pravda, ze vcera sme mali navstevu a popili sme, ale zeby to dokazalo tak ovplyvnit teplotu? No nic, uvidime za par dni.
Na druhej foto je test, bez sklicka
@bubu4125 skús ho otvoriť.. nechcem ta stresovat..ale mne sa tam daco zdá
@daniela2227 aj mne sa tam daco zda, ale myslim, ze to je len ryha. Za chvilku hodim foto otvoreneho
@bubu4125 Aj som na teba myslela, ono ak si toho vela nenaspala, tak teplota moze byt nizsia a pre niekoho je 12DPO skoro a niekomu ukaze uz 9DPO. O 2 dni to moze vyzerat uplne pozitivne. Mas aj ine testy ako tieto?
@bubu4125 ak to je mamatest kazetovy,tak ten robi taketo divne ciarky stale,aspon mne to furt robilo...preto som ho prestala kupovat.skus test dr.max,ten by mal byt presny.
@daniela2227
@miminkanase
@kukurica77 zienky, nie je to mama test. V Benu lekarni som dostala len toto. Nedostatok spanku nezvysi teplotu? Alebo teda alko? Lebo spat som spala. Iny test nastastie nemam, lebo kolko by som mala doma, tolko by som od nedockavosti dokazala z jedneho ranneho cvrknutia urobit.
Otvoreny testik
@bubu4125 no podľa mňa tam nič nieje žiaľ. Kedy máš dostať ms?
@lenockalenka23 uff no ja mam dostat za 10 dni..tak sa este nacakam😋
@butterfly333 dnes 25DC, cize utorok streda. Ale naposledy som mala 32DC, ale to asi z Clostylu. Cize presne neviem. Skusim zas utorok, este uvidim co zajtra povie teplota.
@lowndes nazivo vidno, ale len ryhu. Nie ciarku 🤔 neviem ake su tieto testy spolahlive. Prvykrat som mala
@butterfly333 tak pevne verím a držím palce nech sa podarí, naozaj si si už vytrpela dosť 😕
Aj mnohým mojim priateľom sa nedarí a človeku je to tak ľúto,že ti ktori veľmi chcú tak sa nedarí a ty čo ani nechcu tak sa pritrafi..no jo taký je život..každopádne držím palce👍🙏
@lowndes tak držím palce😊👍
@lenockalenka23 to máš pravdu moja no ja verím že sa to podarí aj mňe. 😘
@bubu4125 Este som Ti chcela napisat, ze aj v centrach robia krvne testy az na 14 den od inseminacie, skus pockat na ten 14dpo, uvidis, mozno budes prijemne prekvapena. Mala si viac folikulov a urcite sa zadarilo, verim tomu
@miminkanase bodaj by si mala pravdu. Len ma znepokojuje ten dnesny pokles BT. Iste, utorok chcem robit dalsi testik. Teraz doma aj tak nemam pre istotu, lebo uz by nebol 🤣
no zeny..ako som spominala uz vyssie,mam mat svoje dni az za 8dni....takze neviem ci sa zadarilo alebo este nie...ale brusko mi vystupilo von..vyzeram uz teraz ako tehu..cize som sa nafukla..a mam neskutocne krce a pichanie na Ľ-strane vajecnika...a aka som mrchava a hašterna, ako na nevydržanie so mnou....presne toto som prezivala pri svojom 1.tehu pred dvomi rokmi presne v tomto obdobi..a kedze mi to nedalo, urobila som test zn
pepino 10-tkovy...a bum slabulililililnky dusik..moč poobednajší.... mne testy vzdy duchuju tak sa nejdem tesit...ale mohlo by vyst moje prve vytuzene?? to pred 2 rokmi som potratila v 12tyzdni :(
@lowndes máš foto? Koľko dpo si?
@daniela2227 @simbatko no neviem kedy bola O....lebo som si to nesledovala..nechala som to na nahodu ...takze neviem ani kedy som otehotnela ak aj nahodou som.. 🙂
@lowndes záleží od toho kedy bola Ovulacia ale moc ti držím palce 🙏😊

@daniela2227 ďakujem si zlatá 😘