Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko raz urcite 🙂 u nas sa pri splodeni malej osvedcilo uplne to pustit z hlavy. Riesili sme hypo, ktora sa podarila a tak som nemyslela, ze k nam pribudne este dalsi zazrak 🙂 take nemozne mi to pripadalo. 17.6.2017 sme to zistili, tak som myslela, ze by sa mohol scenar zopakovat 😂 jaj mamka naivka.. Druhe sa k nam prida casom, ked to uzna za vhodne, keby nie, nic sa nedeje. 🙂 Samozrejme aj ja kazdej jednej tuziacej zienke z celeho srdca prajem //.. ♥️
@timina22_09 Vsetko je tak jak ma byt😊Jak sa hovori....💋U nas tak isto...jak sme to pustili z hlavy...isli sme robit do holandska a tam som zistila ze som tehu...do 2tyzdnov sme sa vratili na SVK..😀😂
@simbatko suhlasim 🙂 dlho ste sa snazili o prve babo?
@timina22_09 po 5mesiacoch som otehotnela..😀vy ste sa kolko snazili?
@simbatko tri roky.. Takze nepocitam s tym, ze teraz to bude nejako skoro.. 🙂
@timina22_09 Ved uvidis... Dufam ze coskoro budu kolajnice jak svet...😀😀😀😀🌞
@simbatko netvrdim, ze by som sa netesila jak male dieta 😂🙏 ale teda keby nie, nebudem - teda nemam v plane robit z toho dramu. Jedno stastie mi tu uz beha, takze ono to uz s jednym dietatkom je jednoduchšie. Teda aspon ja si myslim.. No uvidime.. Urcite ta oznacim, ked bude cokolvek nove 🙂
@simbatko tak poslusne hlasim 1DC... Cize ani ja neviem, kedy mam ovulku 😂 jaj tatar.. Tebe je ako?
@timina22_09 😂😂😂Nooooo ja som na tom tak...ze menzes zatial nikde...uvidime...😌😌 1dc...znamena menzes?ze mas?😂😂😂
@simbatko tak nech sa ani neunuva 🙂 ano, ano.. Skor o dva dni.. Taak ja uz neviem... Aj tak sa budem musiet pre istotu objednat k lekarovi. Snad je vsetko ok a nic nebrani v pokracovani. 😅
@timina22_09 jajjjj tak..no veru ani by nemusela prísť...💪Jasnee neboj nič..si v poradecku....Nozte pokracovat dalej💪💪Davam ti suuuhlas😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂
@simbatko si zlata 😂 dakujem ti 😂 tak ale pre istotu pojdem... Rovno mu oznamim, ze sa zaciname snazit, nech o tom vie 🙂 ako si na tooom? 🙂
@sandyka90 na tej prvej fotke to vidim bez akehokolvek hladania 🙂 drzim palceky ✊
@timina22_09 dúfam že bude tak🙏
Testovala som pepinom lebo nič iné som doma nemala...zajtra si kúpim inú značku, s ktorou máte dobré skúsenosti?
@sandyka90 bude 🙂 lady max je super z lekarni dr max..
Zajtra kúpim inú značku a v utorok ráno testujem, ak nepríde mrcha🙏

@timina22_09 mozno motyka vystreli....😀Jaska dam vedieť...Neboj nic..sama som zvedava...😂Zelam kazdej jednej ktora túži po mimi..😘😘😘😘