Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko a to je ako mozne?? 😮
@timina22_09 nooooo....😂nevadiii...ms zatial nikde..mam vytok..ja si myslim ze pride MS...
@simbatko som verila, ze sa postastilo aspon u vas... 😐 Nic no, uvidis ako bude dalej a ked, tak pokracujeme odznova ☺️
@timina22_09 jasnacka...💪kym ms nepride...je mozno este nadej..Aleeeeee......ked pride..neva...😀a co porabas?
@simbatko pravdaze 😊 venujem sa malej a vlastne rozmyslam, co skor 😁 ty co?
@timina22_09 nohy vylozene...oddych..a pak pojdem pre syna DO škôlky😉
@simbatko budes este testovat, ci uz len cakas? 🙂
@timina22_09 neviem asi uz ee...😌
@simbatko tak daj o sebe vediet 🙂
@timina22_09 dam jasneee kes bude nieco nove.😉Aj ty sa ozvi💋
@simbatko my sme sa vcera dohodli, ze snazenie predsalen odlozime este.. Ale teba budem sledovat a vsetkym tu budem drzat palceky 💖✊
@sandyka90 neboj sa, ak este chces testovat ďalej, skusaj poobede. Vyzera to tak, ze mas silnejsie testy poobede. Hlavne ziaden stres, vela zien to tak ma 😘
@timina22_09
@lela123
Ďakujem, trošku som nechápala že ako je to možné ale stresy zatiaľ nemám 🤷 tak dúfam nebudem mať dôvod
Ja ked som si nebola ists, tak som kupila clerblue ktory ukazuje tyzdne tehotenstva (tie prve)
@timina22_09 💋❤💋❤.....
@sandyka90 nebudes ☺️ tesim sa na dalsie testy, ak teda este budes robit 🤗
@simbatko ziadna zmena? 😘
@timina22_09 ziadna zmena moja.😘..menzes nikde..len sem tam hnede spinenie..to je cele...neviem co si mam otom mysliet...😇
@timina22_09 určite ešte budem robiť a potom pridám 😊
K dr sa kedy mám objednať?
@timina22_09 pozri nič...😇
@sandyka90 súhlasím s @lela123... Kolko ti mešká?

@timina22_09