Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@0laracroft0 vidno, vidno držím palce aby silné.
@lela123 ježiš ďakujem dievčatá. Je to pre mňa strašne nové. Dnes dokúpim testy.
@0laracroft0 podľa mna tam je slabá 2. čiarka ;)
Ahojte,prosim Vás neviete mi poradiť?Som 20dc a 9dpo .Už 4.deň ma bolí podbruško,najprv to bolo len akoby na menzes a pridali sa aj také pichave-bodave pocity na pravo aj naľavo,cikat chodím trošku častejšie,ale nepáli ani nereže pri močení.Dnes boli podbruško aj ako na ms a bolesť sa hlavne lokalizuje do ľavého vajecnika a až do bedier a slabín to cítim,kríže má súčastne bolia teraz tiež akoby to vyžadovalo do ľavej strany.Gynekolog nanešťastie má celý týždeň dovolenku a zastupuju ho len v nemocke.Tak neviem😞test som skúšala teraz ale je biely.Mate niekto skúsenosť?
@sunny15 este vydrz aj s testom, 9dpo je skoro. A vajecniky mozu bolier, lebo produkuju progesteron. Ak je vsetko v poriadku a nekrvacas, po doktoroch nevhod. Uvolni sa a mysli pozitivne, toto pichanie vo vajecniku a bolest podbruska su dobre znaky
@lela123 ďakujem za radu😃tá bolesť sa nestupňuje,len akosi sa presúva raz podbruško jak na ms,potom bolesť vaječníky, bolesť krížov a teraz aj slabiny...tak uvidíme😉
@miminkanase Ja viem,že je skoro,veď do menzesu mám ešte týždeň.no len mi to nedalo😉ďakujem za radu😉uvidíme ako to dopadne.
@0laracroft0 parádny duch, myslím, že je to tam😉
@0laracroft0 a je silnejší od včera
@lela123 Ďakujem Lela, som veľmi zvedavá na ďalšie dni. Hm, MS mala prísť včera-dnes, ale najneskôr môže aj v sobotu (nemám úplne pravidelný cyklus). Uvidí sa potom 🙂

@0laracroft0 pepino neskôr ukáže, má menej farbiva 🙂 mne maybebaby skôr ukázal 🙂 ale podľa mňa pozitívny ;)
@diaalex Tiež sa mi zdá, že Pepinu sa moc nechce 🙄 mám aj digitálny test ale ten spravím až ak nedojde v sobotu MS. Dovtedy sa môžem stresovať 😅 Ďakujem za odpoveď.
@0laracroft0 ja som digitálne ani kazetové nerobila :D najprv pepino (slabučká čiarka - 2. deň meškania), ďalší deň maybebaby (silnejšia - 3. deň) a potom DrMax, ten bol 4. deň meškania znova pepino k tomu a už bolo silné 🙂 ale v porovnaní s dr max slabšia 🙂

@alexandra2468 bože ja som úplne v prde.. z tohto 😨 ďakujem za odpoveď 😘