icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

0laracroft0
1. júl 2019

@alexandra2468 bože ja som úplne v prde.. z tohto 😨 ďakujem za odpoveď 😘

lela123
1. júl 2019

@0laracroft0 vidno, vidno držím palce aby silné.

0laracroft0
1. júl 2019

@lela123 ježiš ďakujem dievčatá. Je to pre mňa strašne nové. Dnes dokúpim testy.

diaalex
1. júl 2019

@0laracroft0 podľa mna tam je slabá 2. čiarka ;)

sisk43
1. júl 2019

Baby? Včera sa ma mamina pýtala, či nie som náhodou tehotná, tak som si dnes spravila test. Je na ňom dačo slabé. Len neviem co to je... Či to nie je náhodou kanálik. Ovulku neviem presne kedy som mala. Ešte keď som si robila testy som zvykla mat aj neskôr, tak teraz som zmätená 😬

nini1010
1. júl 2019

@sisk43 Nieco tam vyzera byt.kolky den cyklu si?vues ci mavas presnu ovulaciu?ta fotka ale nie je najlepsia.nemas moznost kupit ai napriklad mamatest alebo womansecret kazetovy?tie ukazuju takto skoro spolahlivejsie ako pepino.

nini1010
1. júl 2019

@sisk43 z ineho uhla na inom svetle to odfot.dost zla fotka,clovek si musi skor predstavovat aby tam nieco vobec videl.

sisk43
1. júl 2019

@nini1010 ono na živo tam bolo pekne vidieť... A nevedela som to lepšie odfotiť... Skúšala som hocjak.. Aj vonku aj vnútri.. 😬
Teraz som 27DC...a ovulku fakt neviem 😔 viem akurát že keď som sa ešte testovala na ovulku som mala aj na 18DC a neskôr.

nini1010
1. júl 2019

@sisk43 Nuz tak aknty vidis tak je to tam 😊

sisk43
1. júl 2019

@nini1010 a cykly mávam 26-30 dňové. 😶

sisk43
1. júl 2019

@nini1010 keď som nad tým aj tak rozmýšľala, tak mňa nejakých 5 dní bolelo bruško, len som sa chodila pozerať že už už som dostala a nič. A bruško už ani nebolí, len prsia mám naliate a boľavé 😶

sunny15
1. júl 2019

Ahojte,prosim Vás neviete mi poradiť?Som 20dc a 9dpo .Už 4.deň ma bolí podbruško,najprv to bolo len akoby na menzes a pridali sa aj také pichave-bodave pocity na pravo aj naľavo,cikat chodím trošku častejšie,ale nepáli ani nereže pri močení.Dnes boli podbruško aj ako na ms a bolesť sa hlavne lokalizuje do ľavého vajecnika a až do bedier a slabín to cítim,kríže má súčastne bolia teraz tiež akoby to vyžadovalo do ľavej strany.Gynekolog nanešťastie má celý týždeň dovolenku a zastupuju ho len v nemocke.Tak neviem😞test som skúšala teraz ale je biely.Mate niekto skúsenosť?

lela123
1. júl 2019

@sunny15 mňa boleli vajecniky keď som naposledy otehotnela. Ale len pár dní, potom prešlo. A nestupnovala sa bolesť

miminkanase
1. júl 2019

@sunny15 este vydrz aj s testom, 9dpo je skoro. A vajecniky mozu bolier, lebo produkuju progesteron. Ak je vsetko v poriadku a nekrvacas, po doktoroch nevhod. Uvolni sa a mysli pozitivne, toto pichanie vo vajecniku a bolest podbruska su dobre znaky

sunny15
1. júl 2019

@lela123 ďakujem za radu😃tá bolesť sa nestupňuje,len akosi sa presúva raz podbruško jak na ms,potom bolesť vaječníky, bolesť krížov a teraz aj slabiny...tak uvidíme😉

@miminkanase Ja viem,že je skoro,veď do menzesu mám ešte týždeň.no len mi to nedalo😉ďakujem za radu😉uvidíme ako to dopadne.

sandyka90
1. júl 2019

V stredu konečne prvá návšteva u dr, dnes som znova testla🙈len nechápem ta jedna čiara prečo taká svetlá 🤷 už asi vela rozmýšľam

lela123
1. júl 2019

@sandyka90 testovacia vsetko pohltila😁

ikonica
1. júl 2019

@sandyka90 porazilo test z tolkeho hcg :D

sandyka90
1. júl 2019

@lela123
@ikonica
Kočky ale ja som ozaj zastresovala že to je zlé znamenie 😶

sunny15
1. júl 2019

@sandyka90 ale to nie vždy máš v každom moči toľko Hcg,niekedy je viac zriedeny a už trošku je slabšia čiarka,ale len o malilinko... takže nestresuj

sandyka90
1. júl 2019

@sunny15 Ďakujem 🙏🍀

lela123
2. júl 2019

@sandyka90 klidek, však ta testovacia co určuje hcg je silná, ta keby slabá bol by problém aj to nie vždy.Vsetko je v úplnom poriadku a čakám zajtra super správy od doktora 😊

sandyka90
2. júl 2019

@lela123 dnes ráno mi prišlo tak zleeeee....z ničoho nič sa začala potiť, zahmlelo sa mi pred očami... ešte dobre že som nebola sama doma🙈

0laracroft0
2. júl 2019

Lovkyne duchov, čo vravíte?

lela123
2. júl 2019

@0laracroft0 parádny duch, myslím, že je to tam😉

lela123
2. júl 2019

@0laracroft0 a je silnejší od včera

0laracroft0
2. júl 2019

@lela123 Ďakujem Lela, som veľmi zvedavá na ďalšie dni. Hm, MS mala prísť včera-dnes, ale najneskôr môže aj v sobotu (nemám úplne pravidelný cyklus). Uvidí sa potom 🙂

sticker
diaalex
2. júl 2019

@0laracroft0 pepino neskôr ukáže, má menej farbiva 🙂 mne maybebaby skôr ukázal 🙂 ale podľa mňa pozitívny ;)

0laracroft0
2. júl 2019

@diaalex Tiež sa mi zdá, že Pepinu sa moc nechce 🙄 mám aj digitálny test ale ten spravím až ak nedojde v sobotu MS. Dovtedy sa môžem stresovať 😅 Ďakujem za odpoveď.

diaalex
2. júl 2019

@0laracroft0 ja som digitálne ani kazetové nerobila :D najprv pepino (slabučká čiarka - 2. deň meškania), ďalší deň maybebaby (silnejšia - 3. deň) a potom DrMax, ten bol 4. deň meškania znova pepino k tomu a už bolo silné 🙂 ale v porovnaní s dr max slabšia 🙂