Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sharlly niee nerobim.ja som minule skusala robit test a nepodarilo sa teraz sme zase skusali a tak sa pytam ze kedy asi..
Lebo orvu dcerku co mam tak to bolo hned na orvy krat 🙂
@maleziena podla mojho nazoru je test pozitivny. mne ked meskala ms cca4 den nenormalne bolesti ako pri ms. uz som bola zmierena,ze tehu nie som a kazdu chvilku sa to spusti.silne bolesti v stehnach krizoch v podbrusku a este manzelovi vravim nech mi silne postlaca krize.on nato radsej nie,co ked som tehu. a na dalsi den som si robila test to som bola 5 dni po ocakavanej ms a duch na teste.velmi velmi slabunky,sotva ho bolo vidiet.slabsi nez ten vas.tak este vydrzte a zajtra sup testovat (alebo hoc aj teraz). este ma napadlo,ja som mala na zvys par ovulacnych testov a ked som si ich spravila,pre srandu,ze co to ukaze, ked som tehu,tak druha ciarka bola vyyyyrazne hruba a silno tmava v porovnani s obdobim,ked u mna prebiehala ovulacia.tak ak mate i par ovu testov nazvys tak skuste otestovat.drzim vam silno palce a prajem vsetko dobre 😉
Ahojte baby viem ze to nepatri asi zsm ale potrebujem vase nazory 🙂 S priatelom sme mali styk pocas plodnych dni a aj pocas ovulacie. Asi dva dni po tom som citila strasne zvlasny pocit podbruskom. Neprijemne silne krce ale potom to preslo. A teraz asi druhy den sa citim ako keby som mala dostat ms. Na test je este skoro 😕 a niekedy ma zabolia trosku prsia a mam zvecsenu chut do jedla a zvysenu teplotu inak nic ine. Myslite ze by sa nam zadarilo? :/
@rokkisu ja už týždeň pre ms som bola taká divná .. samozrejme, hned ráno zajtra testnem :-P hádam bude silnejšia čiarka 🙂))))) s ovu testami nemám skúsenosti velmi 🙂 .. dnes ráno som si dala kávu ako každé ráno ani som nestihla vypiť a už som musela utekať na wc, tak ma naplo a hned som kávu vyvrátila 🙂) a ked si spomeniem na kávu sa mi prevracia žalúdok 🙂)) .. myslím, že je ešte skoro, ale mám o dosť zväčšené podbruško, je to normálne ? či zápal ? -_-

@kotatko1232 ty si podla mna robis tu zo vsetkych srandu 😉