Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@naty1987 áno 😄 a to som ju brala viac ako 8 mesiacov 😄 nooo smejú sa zo mňa že po mne chlap hodí trenírky a som tehotná 😂 ale nie len mi jedného dňa bolo zle tak som si dala čierne uhlie a nejako som si neprečítala že právo to znižuje účinnosť antikoncepcie 🙂 a šup rovno dcérka 😂 a syn vznikol keď som mala cysty na vaječníkoch čo tiež vravel dr že bude problém otehotnieť a muž bral nejaké silné lieky ktoré spôsobovali spomalenie spermií 😄 a predsa syn 🙂 a teraz keď sme sa naozaj snažili a plánovali tak nič a nič a nič a už dlhšie sa snažíme
@xivien ja by som s digi počkala aspoň týždeň ... Moc slabá je čiarka na to.. Ak aj niečo ukáže tak 1-2
Urob ten istý test o 2 dni ci pekne silnie.
Držím palce
@hennyinnsbruck tak som aj chcela že v nedeľu poprípade v pondelok vyskúšam ten istý ešte raz a keď tak až potom digi
@julianka007 ja vidim 🙂
@lowndes na tvojom tiež vidím niečo podobné ako na tom mojom.... Tak dúfam, že to bude tehu v oboch prípadoch... 😍 Koľko DPO si

Ahojte dievčatá 🙂 hmm? Čo si myslíte? Mrcha by mala prísť 1.8