Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@naty1987 citim sa tak ze ma brusko pobolieva sem tam..pak mi to prejde do krizov..a pptom nic...uz mi meska...ale pri prvom synovi mi ukazalo az po2tyzdnoch meskania..mozno som mala ovulku posunutu...uz mi meska...Ale vzdy jak mi mala prist ms som mala par dni pred tym spinenie..teraz nic...sem tam zlty vytok..to je cele...
@andy3deti jeej nieco sa tam risuje🙂
@simbatko ak ti mešká ms,tak si na dobrej ceste😉možno o 2-3dni sa tam objavi aj nejaká viditeľná ciarka😉 ja ináč na každom jednom teste mám ducha,kanalik dokonca ruzovkastu líniu po zaschnutí... takže ja verím už len jasné viditeľnej ružovej slabej čiare...Pred rokmi keď som čakala synčeka veru tie testy neboli až také,ze všade máš ducha😠
@sunny15 ked som si robila pri synovi test pred 5rokmi...tak ked som nebola bol uplne cisty ani naznak....ak som spravila po 2tyzdnoch meskania uz boli //ciarky....Takze...neviem tie testy su vadne niektore asi 😂😂Tak bolo by super nájsť si //....ked nie som vdacna za nasho syna...ze ho mame🙏🙏😙
Ahooj, prosim vas 6.7 bol prvy den mojej ms. Mala by dalsia prist az okolo 10.8 mavam dlhsie cykly. Dnes je 29.7 a mam spinenie a bolest bruska. Myslite ze by to mohlo byt nieco ako uhniezdovanie alebo tak ? Neviem kedy prebehla ovu. Snazime sa o babo. Dakujem
@mims1520 gratulujem a až všetko dopadne dobre ✊❤
@mariska1989 verím v najlepšie 🙂 ďakujem ♥️
@barz ten je pekný❤ kedy nečakáš ms ?

Tak skúsila iny...Neviem neviem..neni z ranneho..ale doobeda robeny...😙