Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, prosím Vás. Chcela by som sa opýtať, kedy ste asi vy mali tie prve príznaky. Od styku je asi 10 dní, ale od ovulácie asi 7-8 dní. A už cca 3 dní pociťujem takú nevoľnosť, dnes hnačkujem, ale test je ešte biely.. Tak neviem. Snažíme sa o druhé bábätko a veľmi by sme po ňom túžili. A toto čakanie je hrozné, tak už neviem či si domyslam príznaky alebo už ich môžem pociťovať tak skoro.
@anna1971 vidím držím palce
@marion30 ja vidim 🙂 drzim palce nech silnie
@michalka2108 ja az v 4-5tt bolesti podbruska, identicke ako pms... od 6tt potom zvracanie nekonecne :D
na nevolnosti je podla mna skoro 7dpo.. ale tak kazde telo je ine, kazda zena je ina takze len hovorim za seba..ale skor by som povedala, ze si to namyslas. Test je biely = hcg v tele takmer ziadne. Takze ani nevolnosti, ani hnacka nemozu byt sposobene tehotenstvom.
@alexandra2468 😄 ďakujem pekne😘
@alexandra2468 no ďakujem teda ☺️ ale dúfam stále, že ms nepríde 🙏
@butterfly333 dúfam že bude silnieť 🙏

Baby čo poviete na tento test robila som si ho včera ráno zdalo sa mi že nič ale nevyhodila som ho dnes som naňho pozrela a je tam toto ..