Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko tak si sa konečne dočkala 😊 držím palce nech to pokračuje ako ma 🙏😊
@lowndes ďakujem ❤ja som od posledného nechraneneho styku 19dni.mam ovuláciu po menzese krátko.ani by som tak neriešila ale stala sa mi taká vec že cca 3-5 dní po styku som mala skoro dva dni ako také hrizenie v maternici neviem ti ináč vysvetliť,také pichanie ako nožom.tak neviem či to nebolo uhniezdovanie 🤔🙄
Tak ja som dnes dostala 😫
@naty1987 stvrtok sono?...no drzim palceky moc moc..ale ano, idem testnut...som na ceste do DM drogerii tam maju tiez testy takze jedna noha tam a druha naspat..a uvidim..kupim viac aby som mohla aj rano opat testnut ...mna okrem pra nic neboli..tie mam brutal naliate a ani dotknut..tak bolia a sem tam pichanie a pobolievanie vajecnikoch alebo teda spodnej casty bruska..tak neviem..sa obcas citim akoby som mala mat ms ale tu som ved mala uz..ak sa ti ms dalo nasvat to moje spinenie 3- dnove..🙏 drz mi palcee😘
@kmkke dobry den ako dlho po opodneni dr. Videl uhniezdenie vdaka
@1984ivetka asi tak v siestom siednom tyzdni
Myslite ze test po 9dnoch od stiku mi moze ukazat uz ci som a ci nie?
@1984ivetka skoro povacsine.Mne az na 12ty ale niekomu ukaze skor.Za mna testovat radsej neskor,aby clovek nebol sklamany.

@mikimi bt sa drží, skúsim zajtra. Budem 12DPO.