Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte. Baby vidíte tam niečo alebo iba ja tam chcem niečo veľmi vidieť?😁 nvm koľko dpo som keďže som si povedala že už to nebudem sledovať. Mám 4 dni do MS 29dc. Viem že skoro ale skúsila som lebo má strašne bolo podbrusko a pália prsia a ešte mi zvýšil z minulých cyklov jeden testik 😁
@megica33 ja nevidím nič
@hennyinnsbruck ďakujem skúsim keď bude meškať 🙂
@megica33 ✊✊
@marion30 ahoj,no držím palce.Mne sa tieto testy neosvedčili,na 10tkovom takmer nič nebolo vidno len kanáliky,po pár dňoch som skúsila tento test nakoľko som iný nemala,no a taká krásne viditeľná ciarka tam bola,ze som neverila ako je možné že 10tkove testy nič a 20tak tak pekne urobí?No jasné,dalsi deň som to dostala.Ale to samozrejme dúfam nebude tvoj prípad,len radšej kup 10tku. ..
@megica33 ja osobne filtre berem ako bezvýznamné nakoľko vedia pekne aj kanalik ukázať... Na živo vidíš niečo?
@hennyinnsbruck nie je to filter je to len tá funkcia pri foto kde vieš pridať alebo ubrať svetlo 🙂 áno vidím ale fotkou sa to ťažko zachytáva. Každopádne o dva dni to bude jasne lebo veď viem že zvyknú aj falošné duchovat testy

@lowndes ďakujem moja 😘