icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hennyinnsbruck
4. aug 2019

@megica33 ah ok chápem 😊😊
Super keď naživo vidis, držím palce aby pekne zosilnela

nada89
4. aug 2019

@megica33 prepac,ale ja si myslim, ze sa tam nemarí nič, len ty by si chcela aby sa marilo..

megica33
4. aug 2019

@nada89 prepáčim ti ale naozaj mi to 2x opakovať nemusíš. Moja druha foto bola adresovaná menovaným dievčatám. Ďakujem za ppchopenie

naty1987
4. aug 2019

@megica33 drziiim palce 😍

megica33
4. aug 2019

@naty1987 ďakujem 🙂

kukurica77
4. aug 2019

@megica33 tieto testy nekupujem,lebo duchuju jedna radost... Drzim palce,aby to bolo pozitivne,ale podla mna je to kanalik...ved skus pockat a urobit iny,napr. Pepino alebo dr.max tie sa mi osvedcili ako najlepsie...

simbatko
4. aug 2019

@megica33 ja vidim druhu ciarku...😇

michalka2108
4. aug 2019

@megica33 aj mne sa zdá, že sa tam niečo črtá, držím palce ✊ aj ja totiž čakám a dúfam ❤️

megica33
4. aug 2019

@kukurica77 som si toho vedomá že duchuju počítam aj s tým , ak to má byt čiarka tak tam pozajtra ráno už bude silnejšia.
@simbatko ďakujem 🙂 a ty ako? Pozerala som aj tvoje testíku a sú nádejne 😍
@michalka2108 ďakujem kedy testujes?

michalka2108
4. aug 2019

@megica33 ja už testujem od stredy, lebo nemozem vydržať 😏 v utorok má prísť ms, ale zatiaľ žiadny náznak na testoch, takže sa začínam obávať. Mávam pravidelnú aj ms aj Ovulaciu, tak stále dúfam, že sa to podarilo. Pri syncekovi mi ukázal test krásnu čiarku, až na druhý deň meškania ms, takže dúfam ze aj teraz to tak bude ❤️ ale sklamania sa bojím, asi ako každá čakajúca maminka

simbatko
4. aug 2019

@megica33 Moja...uvidime...Kazdopadne by sme boli radi keby sa zadari..😇😙

megica33
4. aug 2019

@michalka2108 verím ti 🙂 my sa snažíme už o 3ie babo ale prežívam to ako pri prvom 😁 v marci som už mala spontánny potrat v 6tt. Dali sme si pauzu a teraz to skúšame tak uvidíme 🙂 tak v utorok testujeme spolu 😁
@simbatko držím veľmi palce ❤️

michalka2108
4. aug 2019

@megica33 dobre teda 😊 tak dúfam že sa nám obom zadarilo ❤️

simbatko
4. aug 2019

@megica33 Aj ja držím palce..🙏Všetky čo túžime po babätku nech už čoskoro nájdeme riadne kolajnice aby nám oči vypadli😇😇😇 💕

simbatko
4. aug 2019

@megica33 priznaky mas ake?

simbatko
4. aug 2019

@michalka2108 priznaky mas ake?

michalka2108
4. aug 2019

@simbatko včera ma boleli kríze a občas cítim aj prsia, že sú také citlivé... Ale už nemôžem vydržať nevedieť to, či sa nám to teda podarilo 😏 strašne rada by som videla aspoň ducha na tom teste, ale stále nič 😔 a som neskutočne náladová, ale to možno aj z toho, že stále neviem na com som

megica33
4. aug 2019

@simbatko ja mám strašne ťažké prsia a pália má. Podbrusko má boli sem tam viac sem tam menej ale vždy v intervaloch raz boli raz nie. A mám biely výtok je ho dosť. Ty?

megica33
4. aug 2019

@michalka2108 poznám, myseľ človeka dokáže take veci že až 😁 aj tehotenstvo si namýšľat😁 ale verme že to nebude náš prípad

simbatko
4. aug 2019

@megica33 krize dost bolievaju hlavne vecer..prsia zatial v pohode..a brusko ma pobolieva jak na menzes ale to len sem tam..vytok mavam tiez sem.tam...

simbatko
4. aug 2019

@michalka2108 ja som pri prvom zistila ze som tehotna tak ze ma bradavky boleli.strasne rada som spavala na bruchu...a raz vecer ze ideme uz spat lahla som si na brucho a hned ma otocilo na chrbat😂😂😂mala som tusenie ze asi to bude tehotenstvom..rano som si isla kupit test a bum //kolajnicky.....

michalka2108
4. aug 2019

@megica33 áno ☺️ ale tak neskutočne sa bojím, že to nevyšlo.. Vôbec neviem, či môže byť nejaká šanca ze to nevyšlo.. Keď mám všetko pravidelne, tak neviem 😑

michalka2108
4. aug 2019

@simbatko ja si vôbec nepamätám, len že som si spravila test a boli dve čiarky, krásne čiarky ❤️ takže vibec som neprezivala nejaké stresy, že či to vyšlo, či nie a netestovala som sa stále ako teraz,, test som spravila až keď mi meskala ms, tak neviem prečo teraz nemôžem vydržať

michalka2108
4. aug 2019

@simbatko
@megica33 a môže byť aj príznak tehotenstva taky, že som po tvári veľmi vychádzania a mam zapálené vyrážky, cítim sa veľmi nafuknuta a stále grgam? Už neviem čomu to pripisovať 😂

simbatko
4. aug 2019

@michalka2108 ty kks teraz si trafila po hlavičke...Nikdy sa mi neporobilo tolko pupakov okolo pusy hlavne a na brade ze strach...To by ma tiez zaujimalo...ja zas poprdkavam😂😂😂😂..alebo mi ostane tak tazko...hlavne navecer..takze tie by ma zaujimalo ci to moze byt priznak tehu...😂💪

michalka2108
4. aug 2019

@simbatko fakt? Ja bývam vychádzania tesne po MS a až do ovulácie.. Ale teraz keď mám pred MS, tak neviem 😁😁... Jooj, ale kiežby to bolí príznaky tehu ✊😘

simbatko
4. aug 2019

@michalka2108 No boko by to fajne...💪🙏Anooo...a nikdy som tak vysipana nebola jak teraz..Des a hruzaa😂😂😂

megica33
4. aug 2019

@simbatko
@michalka2108 baby dopadnem 😂 úplne ako keby som o sebe čítala 😂 včera som bola nafúknutá a že isto z toho pritom bežne sa mi to stane z jedla 😂

marion30
4. aug 2019

No dievčatá,presne toto mám aj ja ,len už naozaj neviem či je to pms alebo tehu:(keďže doteraz len dusikovia na testoch.

michalka2108
4. aug 2019

@simbatko
@megica33 baby, boli sme na oslave, zjedla som melón a hneď ma prehnalo, je mi tak čudne úplne, strašne sa mi grga a mam akoby takú hrču v krku.. Čo ja melón jem na raňajky, večeru.. Proste stále a teraz toto... A keď som tam videla tie korbáčiky, syry mäso a tak... Tak mi bolo tak zle z toho, že som to nemohla ani cítiť... Myslíte, že by to mohlo znamenať niečo už takto skoro aj keď mam testy biele? Či to všetko bude z niečoho iného