Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@michalka2108 ale kazda sme inaaa....Takzee ja veeim tomu že budeeeee bejby uvass💗💋
@simbatko jeeej, si zlatá ❤️ bodaj by si mala pravdu... Pri malom som nemohla jedlo cítit asi v 6 TT, takže snáď to bude tým.... Bojím sa notmalne aj robiť zajtra test, keď to už bude len 1 deň do MS a ak bude zas biely, tak už sa ais aj rozplačem z toho sklamania 😔.. Ja som zas dnes Ai kríze necítila, akurát, že mi je divne no.... Ale podla mňa to bude u tr a úspešné 😇😇
@simbatko a koľko dní do MS máš? ☺️
@michalka2108 no nvm vraj zle začína byt až z vysokej hladiny Hcg...takze asi z toho nie. Ale ešte je možnosť že nejaké hormonálne zmeny to môžu spôsobiť 🙂
@megica33 bože, no ja už som z toho fakt mimo... Ak z toho nič nebude tak už si budem myslieť o sebe že som blázon 😑... A kedy máš dostať ms?
@michalka2108 mne uz meškajú....😇
@simbatko 😂no ja také že bolia prsia,kríže ako sekeru keby mám zatnutu🙂 cikať stále a nad ránom sa budim na bolesti ako na ms že chcem cikať veľmi a keď sa,tak tie bolesti ustúpia..okrem toho výtok taký ako priesvitný dosť,no do ms mám dva dni a dnes som mala na papieri také krvavé bodky 2x tak už neviem:( najhoršie je že už nemám žiadny test😂 iba ovulacny 😁a poslednú 25ku čo som mala tak už druhá z balenia mi spravila taký len že kanálik predtým 10 čiarku takú slabunku tak som mimo už z tých testov 🤔
@simbatko a kedy ideš opäť testovať? Som zvedavá ☺️
Baby držím palce každej ktoré čakáte na //
Baby,otazka!!!mala z Vás niektorá pulzovanie bruška?ako keď Vám bije srdce,tep v bruchu?
@sunny15 myslis len pulzovanie-ci aj niečo ine citiš?
@simbatko a kolko ti uz meskaju?
@marion30 zamna negatívne... Od štvrtka by tam mala byt krajšia čiarka podla mňa aj keď štvrtkový je citlivejší.
@sunny15 ďakujem, si zlatá ☺️
@eliska1986 pulzovanie cítim už od stredy večera,hlavne keď ľahnem,ale cez cez deň,je to dosť nepríjemné,normalne mi pulzuje pri pupku ale dokonca aj v podbrušku.
@sunny15 ahojky ja som mala ked zacalo byt srdiecko 😉 a o 5dni cca to potvrdil aj ultrazvuk 😉
@hennyinnsbruck ďakujem za odpoved.co už,ak dôjde ms,dôjde,vyskúšame ďalej,ak nedôjde tak budem potom riešiť❤
@marion30 no dúfajme ze nepride a zjavia sa //

@michalka2108 fuu tazko povedat...ja som mala nechuť k jedlu ked som bola tusim cca 10tyzden...Nemohla som vystáť sosovicu,fazulu a kyslu kapustu..ked som to zacitila tak som sa skoro povracala...😂Moja urob zajtra test...zas ide vecer a mna kriiiiiize boliaaa uuuf...sem tam do chrbta to prejde...😇