Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@michalka2108 pridaj test-nech ho omrkneme🙂
@michalka2108 drahaaaaaa posli fotooooo...🙏😌
@eliska1986
@simbatko
Ale je úplne slabulinky, ale ja ho tam krásne vidím
@michalka2108 Ano je slabulinky...ale vidiet🙏Tak nech tmavne kraaaaasne😙Ako sa citis?
@simbatko ďakujem ❤️ no som úplne šťastná, len nech naozaj tmavne
@simbatko a dnes ma dosť kríže bolia aj podbruško
@michalka2108 Tak to verim....Neboooj vsetko je tak jak ma byt😙💋Ja sa citim jak na ms...tiwz brusko aj krize...
@michalka2108 jeeeej no nádherná 😍 gratulujem už len nech tmavne ❤️ Ja som ešte nerobila. Možno cez deň 😁
@simbatko ty ako?
@simbatko áno 😇 a ty kedy ideš opäť testovať? 😊
@megica33 ďakujem ❤️
@michalka2108 ja bohužiaľ nevidím nič ani v negative... Dúfam sa samozrejme mýlim a som len slepá.. Je ta čiarka ohraničená?
Žienky 3dni mi to meška.No dnes už začali bolieť aj kríže -a v podbrušku dosť silné krče.Kolko dni pobolieva podbruško bez menzesu?
@eliska1986 dobrá otázka 🙄 4 dni 8hodin a 25 sekúnd 🤣🤣🤣🤣 sorry musela som.....
Samozrejme je to u každej ženy inak ja som žiadne bolesti nemala...
Bolesti som mala len pri biochemickom
@hennyinnsbruck ja aj v negatíve vidím 😁 normálne presvita
@megica33 vravím možno som ja slepá 🙄🙄🤣🤣🤣🤣
Kedy spravíš druhý?
Inak môjho dušika na 10dpo nikto okrem mňa nevidel 🤣🤣🤣
@megica33 no teraz ako som trochu z diaľky pozrela vidím aj ja na negative...
@hennyinnsbruck vieš čo už som spravila ale nedám ho tu lebo zas bude že si namyslam 😂 ja vidím slabú ciarocku ale fotkou ťažko zachytiť. A robila som pepino ... vraj je slabší na farbivo
@megica33 nikto nepísal že si namyslas🤔
Ako chceš dôležité je ze ty vidíš 😊
@hennyinnsbruck ďakujem 😘
@klaudia00 skus testovat rovnakym testom kazdy test ma inu citlivost
@michalka2108 ja vidím 🤗držím palceky ❤
Dievcata kupila som si test..urobim raaaaaano💗
@marion30 ďakujem ❤️
@michalka2108 jeeej ja vidiiiim taku som mala aj japred ms drziiiim palce urcite to bude onooo juuuuj 😍😍🤗🤗🤗
Babyyy u nas ciarka krasne silnie a boli sme na sono uz dnes tak sme 5tt+1 drzte palce o tyzden mame kontrolu 😍

@megica33 už som testovala a úplne som sa potešila, keď som tam uvidela úplne bledeho ducha 🙏❤️ kanáli to určite nie je, pretože pred tým som si spravila asi 5 testov a všetky úplne biele a na tomto je duch, tak verím, že bude len tmavnut