Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mariska1989 gratulujem
@butterfly333
@hennyinnsbruck
@sunny15
@naty1987
@marion30 ďakujem krásne baby 😍😘
@simbatko och to mi je veľmi ľúto :(
@mariska1989 gratulujem 😍 takze sme v tom spolu 😁
@megica33 To áno a koľko si dp? Ja 10
@megica33
@mariska1989krasne krasne gratulujem a drzim palce
@mariska1989 netuším kedy som mala ovu vôbec 😁 ale termín mi vychádza na 18.4. Ty?
@megica33 na 16.4. ale keďže ovú bola posunutá takže tiež na toho 18.4.cca
@lela123 Ďakujem😊
@mariska1989 gratulujeeeeej 😉❤ naaaderny
Mam radost baby 🤗🤗🤗😍😍
@simbatko kym nie je ms nic nie je stratene drzim palce nech sa ukaze
Vypada to ze sa len presunieme do skupiny aprilovky 🤗😍
@mariska1989
@megica33 ako vam je baby??
@naty1987 ja ešte chvíľku počkám keďže strach tu ešte je k tomu som včera večer troška špinila dnes už malinko tak dúfam že všetko bude OK a toto je len kvôli tomu že mi Dr brala vzorku z krčku
@mariska1989 no jasne po tom spini kazda uvidis dobre bude ale viem ako ti je ja sa bojim tiez ,vzdy trpnem ked som na wc aby tam nebola krv ale to bude az dokym nebudem drobca citit ako sa hybe😁
K dr.na sono sa kedy chystas
@naty1987 No dúfam že to je len z toho lebo čo som takto mala tak som ešte špinenie nemala viac-menej spinim pred ms. K Dr sa chystám viac-menej asi až za 3týždne Poprípade sa opýtam sestričky keď mi budú volať ako dopadli výsledky čo je za cca 10 dní, ešte keď som počula včera keď mi Dr oznámila že baby po prekonanej toxoplazme otehotnejú ťažšie tak som si myslela že tento cyklu sa asi nepodaril
@naty1987 A to vlastne dnes alebo vo štvrtok som mala termín podľa ultrazvuku kedy sa malo teraz narodiť 👶 takže náš anjelik nám poslala svojho súrodenca
@mariska1989 vidis a podarilo sa a ako rychlo obcas ked to necakas tak to pride 😉😉😉 uvidis co ti povie ohladom vysledkov nech du hlavne v poriadku 😉mna dr.chcel vidiet a hned mi bral krv
@mariska1989 paraaada,gratulujem,tak mala si dobre pocity,ze to vyslo.Tesim sa s tebou.
@mariska1989 waaaaw,gratulujem!
@simbatko nic si z toho nerob.Tak ako vravis,pokial ms nedosla este stale je nadej.Budem na teba silno mysliet.
@kukurica77 Dakujeeeeeeem💋
@mariska1989 nooo bolo by to fajin😃
@naty1987 ja mám novú Dr tá mi toto všetko pomohli zistila stará Dr keď som jej povedala nech mi urobí aspoň základné vyšetrenia prečo sa to udialo dva razy za sebou tak mi povedala že mi netreba že to sa stáva že už mám dve deti ktoré som v pohode odnosila a porodila a že to bola to druhý raz iba oslabená sliznica. Prvom rade ešte nemešká takže si počkám keď mi zavolajú kvôli výsledkom tak sa opýtam že kedy môžem prísť
@simbatko raz bude aj ja som si tak povedala a hlavne som si včera povedala že ak to tento mesiac nevyjde tak prestávam si merať teplotu😂
@kukurica77 Ďakujem😊
@mariska1989 takyto pristup neznasam a pozeraju ma teba.ako na hypochondra este ze mas uz super dr.drzim palce nech je vsetko v poriadku 😊
@naty1987 ja som rada tejto Dr lebo fakt čo urobila bolo či nemám zápal na krčku potom že sa urobí hormonálny profil plas tu toxoplazmu .Keďže mi to nevychádzalo na ten HP tak som šla až neskôr a včera som mala vlastne kontrolný Ster na ten zápal takže dúfam že toto čo mám teraz že to je len kvôli tomu a stále uvažujem či si dám duphaston 🤔

@simbatko Ďakujem 😊😊 strašne to ide pomaly nevedela som sa dočkať dňa keď na teste bude krásne vidieť // a aj tebe držím ✊až to máš čím skôr tiež