Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonicka1306 oba testy majú rovnakú citlivosť? Ten prvý test bol v limite? 😊
@eliska1986 @diaalex @hennyinnsbruck ďakujem babulky toto čakanie je hrozne no už len dúfam že je tam štipka nádeje :( ak nie musím pokračovať s norprolacom ... A čakať čakať čakať ....
@hennyinnsbruck ten pruzkovy sa objavoval už počas a po vyschnuti bol takto viditeľný... No ten ocikavaci sa objavil dlho po a to ma zmiatlo :D
@hennyinnsbruck áno obe sú 10 🙂
@hennyinnsbruck len jedno je iné step ( prúžok) a druhé baby top test
@sonicka1306 pýtam lebo mne step po limite daval občas falošné čiarky.... Dúfam to klapne ✊✊
@hennyinnsbruck zvykol aj mne ale slabšie teraz to je silnejšie ale ešte sa do toho radšej nevzivam aby to sklamanie nebolo až tak bolestivé 🙂 a ďakujem za podporu veľmi si to cením 😉
@sonicka1306 😊😉
áno netreba veru.... Môžeš keď ďalší test bude silnejší 🥰kedy urobíš ďalší? Urob stepko ak máš ešte...
@hennyinnsbruck ešte mám urobím ráno alebo ak nevydržím tak večer 🙂 ešte mám jeden aj z maxu možno to skúsim ráno 🙂 ten ako som čítala si dosť vychvalovali 🙂
@sonicka1306 ok super 👌 👌 👌 ✊
@sonicka1306 pekne sa ti ciarka zvyraznila 🙂 skus zajtra rano ten max. Ten je dobry 🙂 drzim palce
@sonicka1306 drziim palce na to jedno ciarku vidno kedy mas mat ms?
@megica33 skúsim veru len neviem či to nieje zbytočne...mám hnedé spinenie ale také ako keby vodnate na intimke :(
@naty1987 si zlata 🙂 tie palceky sa vždy zídu 🙂 zajtra by som mala mať no už dnes začínam a to som si už myslela že to vyzerá byť super... Cca 3dpo ma otrasné bolelo podbrušku...pichalo v pravom vaječníky viac dní...zle mi je ...prsia ani nehovorím ... Konečné výsledky prolaktinu perfektne ... A predsa nič 🙂 ale už to snáď zaklope aj u nás 🙂
Ahojte, prosím vás o radu tie, ktoré máte skúsenosti s GS Mamatest Comfort 10. Včera 10DPO ( 4 dni pred mrchou) som mala slabu čiarku. Dnes rano som testovala opäť a čiarka asi taka istá. Myslíte že je tam nádej? Snažime sa pol roka. Príznaky skoro žiadne- ale na 5DPO som citila pichanie na lavej strane podbruška. Ďakujem za odpovede.
@tatt282 jeeej gratulka velkaaa,pekne odychuj a vychutnávaj tehulkovanie,a my co čakáme na //pošli nám tehu bacilky🙂
@eliska1986
@xivien
@simbatko
@evita1233
@lela123
Baby ďakujem za podporu a určite tie tehu bacilky (ak sú u mňa tehu) tak posielam aj ďalej 🙂
Stále som na vážkach a zatiaľ si príliš nenamýšľam, pretože ešte stále som 2 dni pred očakávanou mrškou, a je dosť skoro uvažovať o tom že som tehotná, ale bodaj by to tak bolo. Nič iné si teraz ani neprajem !!!!!😇
Spravím test v sobotu a budem sa modliť aby bola čiarka výraznejšia 🙂😉

Nic tam neni