Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@megica33 Však pekne zosilnel
@salonka22 aj ja vidím No a každá sme iná takže skús o 2 dni testovať ako bude ✊✊
@megica33 ciarky mas kraaasne pekne ti silneju dufam ze to spinenie prejde a prsia neries ani mna nebolia obcas hej potom zas nic takze by som sa prsiami neriadila 😉a ako pisu baby hlavne klud spinenie na zaciatku tehu je bezne ked tak ascorutin si daj ten som brala aj ja odporuca ho moj gyn.ked niekto spini alebo duphaston.drz sa 😘
@simbatko ani ja nevidím 😕
@mariska1989
@matka295
@naty1987 baby som v chorvatsku takze dr nehrozi :-/ spinenie je take tmavo hnede. Bolesti uplne ako na MS dost intenzivne. Neostava mi nic len pockat. Testnem zajtra rano a aj pozajtra este mam 2 mamatesty. Uvidim co bude. Dakujem za katdu podporu ste zlate ❤️
@megica33 ja keď som šla s tmavohnedým špinenim do nemocnice tak mi dali 4 tabletky duphastonu to sa ale nevedelo že už je to zbytočné😢 . Takže ak tak daj si aj ty a uvidíš čo ako ak sa jedná o potrat tak aj pri duphastone začneš krvácať
@lela123
@butterfly333
@mariska1989
@naty1987
Zienky, nic z toho...rano na teste len nieco mikro slabe a zajtra by som mala dostat...😞 😩 Tak neviem ci ma este potom zmysel testovat dalej. Ale dakujem vam za reakcie, ste uplne super! 💕
Ako to tu sledujem tak vela testov tu duchuje.Alebo inak povedane ako je mozne ze testy ukážu dušika-a miesto uzlika je menzes.Premna je to záhada.
@eliska1986 nie je na tom nic zahadne. vola sa to biochemicke tehotenstvo
@naty1987
@matka295
@mariska1989 Baby zda sa mi alebo zosilnel od vcera?😳
@ikonica viem že si hovorila ze netestovať ale samozrejme nedalo mi to :-/ musela som 🙈
@mariska1989 ako si pisala dala som si 4tbl duphastonu a špinenie na teraz ustalo. Vcera som uz mala take bolesti v podbrušku ze som len kazdu chvilu utekala kontrolovat ci som to nedostala.
@megica33 Super krásne vidieť ako zosilnela 😊hlavne kľud vyložené nohy až žubrienka vydrží..✊✊ som rada že zabralo
@salonka22 ahoj, podla mna na oboch sa nieco crta. Na tom spodnom vidno viac. Mne napriklad vcera vysla na papierikovom pepino teste obdobna ciarka. A po vyschnuti zmizla. Po dvoch rokoch snazenia som mala konecne naznak radosti :/
@salonka22 na obidvoch niečo je ale neviem či práveže na tom vrchnom to nie je silnejšie

@salonka22 ja vidím držím palce