icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

megica33
•
12. aug 2019

Baby tak vyzera ze vsetko ide tak ako ma. Testy sa mi uz minuli takze testovat budem az ked dojdem domov. Dakujem za Vašu podporu😘

simbatko
•
12. aug 2019

@megica33 vsetko v poradecku...Gratulujem❤

lela123
•
12. aug 2019

@megica33 krasa😊,preto som pisala,ze skus dva tri dni pockat,lebo som vedela,ze mas uz len jeden test😉

butterfly333
•
12. aug 2019
naty1987
•
12. aug 2019

@butterfly333 vobec nevadi ze si nepockala vidno ako krasne silnie ciarka ❤❤😍uz by som si len digi spravila 😁 gratulujem 😉😉

natalia_r
•
12. aug 2019

ahojte baby - chcem sa spytat - vobec ma nebolia prsia a ani som nespinila pri uhniezdovani mam asi 2 dni do MS, znamena to ze niesom tehotna s najvacsou pravdepodobnostou? test si nechcem este robit pred vynachanim. dakujem

eliska1986
•
12. aug 2019

@natalia_r ja som nespinila vobec,skor naopak vemi som schudla,a podbrusko som mala zväčšene

lela123
•
12. aug 2019

@natalia_r nemusis spinit,ani prsia nemusia boliet

soncita22
•
12. aug 2019

@naty1987 Nic z toho, akurat som dostala. No nevadi, na rok to budeme riesit cez CAR. 😊💕

naty1987
•
12. aug 2019

@soncita22 tak to na mrzi ale aspon ze prisli a uvidis casom dzim palce aby to potom vyslo😊😉

natalia_r
•
12. aug 2019

@lela123 tebe sa to tak stalo?

lela123
•
12. aug 2019

@natalia_r pri dvoch detoch som spinila kus a pri dvoch vobec.A prsia ma tlacia pred ms stale,takze u mna ziadna zmena.

lela123
•
12. aug 2019

@natalia_r a kolko dni po ovulacii si?

butterfly333
•
12. aug 2019

@naty1987 to asi nepatrili mne.

natalia_r
•
12. aug 2019

@lela123 asi 11

marribillova
•
12. aug 2019

Ahojte baby som tu nova 😃😊😊a chcem sa svami poradit 9.7/19mi mala prist ms...neprisla mi po 2 tyzdnoch mi prisla 😏ale divna co sa umna nestava trvala mi asi 3 dni 2dni krv a 3 uz iba spinenie po ms som si urobila tt ten mi ukazal slabunku ruzovu ciarku neriesila som extra nechala som to na volny priebeh 😃 cca po tyzdni som si urobila zase test pretoze som mala cely cas bolesti pod bruskom a ten mi ukazal tiez taku ciarku ...no po case som si robila digitalny test a ten mi ukazal ze niesom 😔tak som bola sklamana a zaroven mi to bolo divne. Mam bolestive prsniki bolela ma hlava chrbat v podbrusku bolesti nevolnost ale nezvraciam. Dnes som bola u gyn.a zistil mi cystu a naliatu ci z krvou alebo z niecim inym to neviem presne lebo nevedel ani on cysti by mali zmiznut same ako viem no uvidim po kontrole . Zobral mi aj krv ked ze vysledky budu az v piatok tak sa pytam vas tu mile zienky 🙂 co to moze byt

hennyinnsbruck
•
12. aug 2019

@marribillova sak lekár povedal ze cysta 🤔 niektore druhý cyst (ci jak to napísať) ukazujú pozit tehotenský test.... Mala som to aj ja pred ca 15 rokmi

marribillova
•
12. aug 2019

Ale v juli som cistu nemala ja tomu nechapem

marribillova
•
12. aug 2019

Bol cas kedy som si myslela ze som neplodna no a po case sa mi prvy krat ukazala taka ciarka na tt... potesila som sa no a prislo sklamanie 😔ale niekde som citala ze cisti nemaju nic spolocne z tehotenstvom

hennyinnsbruck
•
12. aug 2019

@marribillova alebo si mala biochemicke tehotenstvo...
Myslieť ze si neplodna nie je na mieste. Keď sa dlhšie nedarí treba to riešiť 😉😉

marribillova
•
12. aug 2019

A da sa to zistit ze som mala biochemicke tehotenstvo ?? Myslis ze mi to gyn..bude vediet povedat?

hennyinnsbruck
•
12. aug 2019

@marribillova bral ti krv ak bude zostatkove hcg možno... Ale skôr nie ako áno

hennyinnsbruck
•
12. aug 2019

@marribillova a dnes si bola u lekára... Keby to malo súvis s tehotenstvom videl by aspoň prázdny gestacny alebo niečo.. Si myslím teda...

salonka22
•
12. aug 2019

@megica33 krásne čiarky🙂!

marribillova
•
12. aug 2019

@hennyinnsbruck hmm mozno mas pravdu len mi nejde do hlavy preco sa mi ukazala ciarka na teste no uvidim co mi povie v piatok aj tak dakujem

hennyinnsbruck
•
12. aug 2019

@marribillova koli cyste

lela123
•
12. aug 2019

@marribillova ano cysty robia pozitivne ciarky.

ikonica
•
12. aug 2019

@marribillova tusim aj v navodoch niektorych tehutestov sa pise, ze niektore druhy cyst mozu sposobit pozitivny test..

marribillova
•
12. aug 2019

Ale ja som vtedy cistu nemala...ked som si robila test

hennyinnsbruck
•
12. aug 2019

@marribillova a to ako vieš? Tu cystu si tam mohla mať dlhšie