Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinka95 ja vidim 🙂 tiez som mala takeho. Skoro nikto ho nevidel iba ja ... zajtra rano sprav a bude silnejsi ;) kup si mamatest ten ti ukaze najskor ;)
@0507 ahoj dnes si skúšala testik?
@naty1987 dnes 31dni. Pil roka mi konečne chodili načas mávala som tak cyklus 26 až 27 dní. A zrazu bum nič prsia neskutočne bolia a ms nikde
@megica33 nemám už test ale zajtra po robote kúpim s vyskúšam 😊🙏
@naty1987 koľko presne práve neviem možno 12dpo? Vôbec neviem😂
@danikol nie
@butterfly333 ahoj, nie, lebo dosla ms...ako ty?
@marion30 nevidím nič ale prečo ho máš taký žltý ak sa nemýlim je to mama test .že?
@mariska1989 áno,je.neviem prečo ostal taký v limite mi tam presvitala druhá čiarka 🤔
Ahojte , mam takú otázočku , zistila som že som tehotná bola som dnes u lekára kde mi potvrdil tehotenstvo ale ešte tam nič nevidel keďže je to cca 5 týždeň , samozrejme ma vyšetretroval aj zo spodu , prišla som domov a začala som trošku krvácať asi 4-5 kvapiek krvi , neviem či to môže byť z vyšetrenia alebo mam utekať na pohotovost . Ďakujem
@kattyy3 tiež sa mi niečo mari...pozri niekto ma na 8 dpo už ducha, niekto na 10dpo Ledva viditeľneho (ja napr)... Takže či by malo byt silnejšie alebo nie nevie nikto... Ak to tam je mohlo sa zahniezdit neskôr napr o deň - deň a pol a hned mas inú intenzitu čiarky... A tieto clear blue sú aj tak není tak citlivé ak sa nemýlim
@kattyy3 urob pozajtra rovnaký test, držím palce
@hennyinnsbruck dakujem urcite mas pravdu skusim za dva dni a tiez mi pripada ze su menej citlive aj ta kontrolna ciarka v tom malom okienku je slaba
@marion30 Príde mi to ako premočený test tým pádom ak tam aj niečo je tak to nie je dobré vidieť. Skús zajtra opakovať test
@mariska1989 ďakujem.skusim.prave namacala som tých 10sekund tiež som sa zľakla prečo je tak zafarbený no to bol ranný moč,včera ma dosť aj stipalo pri curani tak budem prechladnuta asi😭
@0507 ja dnes 1dc.

@simbatko to ma mrzii ze nic daj vediet co povedal dr.preco ti tak dlho meska
@kristinka95 nieco moc slabe sa tam marí kolko si dpo?? ono to nemusi byt aj nic lebo niektore testy takto duchuju a mozno sa tam vazne nieco deje takze jedine pockat a uvidis 😉kym nie je ms vzdy je sanca drzim palce 😉😋✊