Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@timina22_09 ďakujem
Vidíte na Tom niečo?
@judit26 za malo. Neviem, ci ti to nejak pomohlo.. Ale dufam, ze áno. Drzim palceky ✊
@timina22_09 ja tam troška vidím niečo...
@judit26 a meska ti uz?
@timina22_09 nie.. minulý týždeň mi skončil,a v piatok a vnedelu som robila a slabucko vyšla druhá ..a to je včerajšia..nemala som taký menzes ako som zvykla mať,a veľmi som ospata..bolia ma cecky,a podbrusko keby som bola pred...
@timina22_09 áno
@judit26 aha tak.. No.. Za predpokladu, ze by si aj otehotnela minuly cyklus, nemala by ta ciarka byt silnejsia? Neviem, ja som nikdy po ms netestovala.. Ale drzim ti palce silno a daj o sebe vediet.
@kacenaaa lebo som pozerala svoj test, tento istý som mala pred dvomi rokmi. Mam pocit, ze na druhy den ta ciarka tiez bola akoby kusok dalej.. Ak chces, kludne poslem do spravy.
@timina22_09
@timina22_09 môžeš 🙂
@luta13
Ďakujem baby.ja neviem fakt pridám ešte čo v piatok tesotavala..
@kacenaaa snad ti to pomoze ♥️
@judit26 nemas za co, s radostou. Ak sa citis nesvoja, navstiv gynekologa. 🙂
@timina22_09 písala som ti spravu
@judit26 To čo je za test nejaký do žlta + proste zle urobené premočený alebo čo
@mariska1989 nie je premoceny vobec...vcera robeny
@marion30 Ja som mala túto značku odtiaľto z koníka ale aj cez appku home a strašne slabo majú farbivá . Takže ja som za klasicke kupovanie v lekárni najlepšie mama test
@judit26 No nejaký divný teda skúsila by som inú značku a hento je čo za značka?

@luta13 moja veď si mladá ešte. Ja už mám mesiac 40r.a bábo stále sa nedarí. Nevadí ja som veľmi vďačná za tie moje dva poklady ktoré mám. Milujem ich najviac na svete. 😘😘😘