Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@julianka007 top testy su cervene,to neaka chyba v baleni alebo co a zatial nič nevidim🤔
Ahojte baby, dnesny test zas negativny. Uz viac netestujem som si viac menej ista ze tehotna nie som. Nevadi mozno sa zadari dalsi mesiac. Pekny den vsetkym😘
@laura_222 naozaj? A ja som si myslela, ze z tej peknej ciarky bude este krajsia... Joj, luto mi to je.. Ale drzim palce v dalsom mesiaci ♥️✊
@timina22_09 hej neviem preco sa objavila ta ciatka dalsie tri testy boli negativne cize nemyslim ze z toho nieco bude.. dakujem 😘
@timina22_09 som v Berline takze som kupila tu v DM vola sa PreSense je 10 tkovy, testovala som stale tym istym len prvy vysiel s duchom zvysne negativne, pockam na MS ak nedojde este otestujem ale myslim ze nic z toho tento mesiac nebude
@laura_222 a kolko dni si po ovu? Som si nevsimla, ci si to niekde pisala.. Lebo ja osobne nedokazem pochopit, ze na jednom je viditelna ciarocka a na inych (tej istej znacky) nic..
@timina22_09 nerobila som si ovu test ani nemerala teplotu ale môj odhad je že 8dpo ten prvý trest bol naozaj len tak že som skúsila a bola tam tá jemná čiarka. Nevadí no, ak by sa niečo ešte zmenilo a MS neprisla dám vedieť 🙂
Ahojte mate niektorá skúsenosti s tym ze ste mali hcg 2800 a nic nebolo vidiet ani gestacny vak ani dutinku ? Mala by som byt 5tt+4 . Lekar ma straší mimomaternicovym kedze som uz raz mala a potratom