Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@julianka007 top testy su cervene,to neaka chyba v baleni alebo co a zatial nič nevidim🤔
@spiruanka negativ
Dnes 8 dpo😊 ešte je skoro asi
Ahojte baby, dnesny test zas negativny. Uz viac netestujem som si viac menej ista ze tehotna nie som. Nevadi mozno sa zadari dalsi mesiac. Pekny den vsetkym😘
@laura_222 naozaj? A ja som si myslela, ze z tej peknej ciarky bude este krajsia... Joj, luto mi to je.. Ale drzim palce v dalsom mesiaci ♥️✊
@kacenaaa mna sklamalo... 🙂
@timina22_09 hej neviem preco sa objavila ta ciatka dalsie tri testy boli negativne cize nemyslim ze z toho nieco bude.. dakujem 😘
@laura_222 co to bolo prosím za znackuu?
@timina22_09 som v Berline takze som kupila tu v DM vola sa PreSense je 10 tkovy, testovala som stale tym istym len prvy vysiel s duchom zvysne negativne, pockam na MS ak nedojde este otestujem ale myslim ze nic z toho tento mesiac nebude
@laura_222 a kolko dni si po ovu? Som si nevsimla, ci si to niekde pisala.. Lebo ja osobne nedokazem pochopit, ze na jednom je viditelna ciarocka a na inych (tej istej znacky) nic..
@timina22_09 nerobila som si ovu test ani nemerala teplotu ale môj odhad je že 8dpo ten prvý trest bol naozaj len tak že som skúsila a bola tam tá jemná čiarka. Nevadí no, ak by sa niečo ešte zmenilo a MS neprisla dám vedieť 🙂
@laura_222 budem drzat palce.. Snad nepride 🙂🤗
@timina22_09 dakujem 😊
Ahojte mate niektorá skúsenosti s tym ze ste mali hcg 2800 a nic nebolo vidiet ani gestacny vak ani dutinku ? Mala by som byt 5tt+4 . Lekar ma straší mimomaternicovym kedze som uz raz mala a potratom
@marion30 jeejo... Vyzera to zaujimavo... ♥️