Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nella15228 nemam odfotene testiky no zasada je ze max do 10 dni by sa to malo rozkrvacat ako oneskorena menstruacia...ked som ja mala tak testiky sa zrazu zastavili netmavli kazde dva dni az zacali blednut a ja som zacala spinit az sa to rozkrvacalo
@archanjel008 Áno tieto dr max duchuju,ja som minule mala viac testikou a boli tam také rovnaké viditeľné čiarky
@sunny15 dobre som si myslela dakujem pekne 🙂
@archanjel008 😉
@nella15228 zhora prvy 12 dpo,druhy 13 dpo,14 bol rovnaky a o 3 dni skoro cisty
@lela123 uvidis ci pride ms ak nie skus este jeden test
@archanjel008 to bolo pre nella 15228.Chcela vidiet postupku pri biochemuckom.Ja som uz dufam skoncila.Krpec ma 1,5 roka.Toto bio bolo mediac pred nim.😉
@marion30 žiaľ nič nevidno 😔
@kristina6014 🙄tak zas budúci mesiac 😂
@marion30 držím palce ☺️
@kristina6014 ďakujem 😘
@marion30 negatívny
@nella15228 ja mam pocit ze je to fajn tmavne to ale u každého je to inak uvidíš za týždeň tie koľajnice.. Alebo urob digitálny ten ti ukáže týždne ak to sedí je to v pohode 🙂
@kacenaaa nemám už test posledný bol robený včera, každý deň jeden. Najhoršie je ze aj digi mi pekne ukázal a na druhy deň som začala krvácať. Nechcem sa už moc tešiť. Vždy som cítila kde sa babo uhniezdilo teda dva krát no teraz necítim nič len také blbé pocity. Zajtra si kúpim test keď nestmavne pôjdem hneď k doktorovi radsej
@nella15228 áno treba k lekárovi určite 🙂
@nella15228 ja si myslim ze to ten test ma malo farbiva skus si urobit digital

Idem si k vam poradu menses nakoniec prisiel ako hodinky 28 dnovy cyklus vcera som sem pridala test som sa pytala ci nerobi dusiky menses sa pomaly rozbieha a mala som z balenia este jeden test tak som vyskusala podla mna tie testy robia duchov ved menses mi ani nemeskal aky mate nazor vy pridavam test vrchny je zo vcera spodny je dnes