icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

marion30
1. sep 2019

@kattyy3 ďakujem 😘 uvidíme,k testu sa dostanem až zajtra,zajtra má byť aj ms ale už som myslela že dostanem dnes,ráno som mala také bolesti že už už sa akoby mal pustiť a teraz nič,iba ma pichá striedavo vajecnik raz jeden raz druhý a unavená som

kattyy3
1. sep 2019

@marion30 od toho testu co si robila nech je 2 az 3 dni a musi byt silnejsia a skus ten isty testik nech vidis rozdiel...drzim palce

judit_ka
1. sep 2019

@marion30 ahoj ja mam presne toto iste pridavala som fotku pred par dnami. Ciarku bolo vidno a vcera uz skoro vobec.

marion30
1. sep 2019

@kattyy3 ďakujem 😘 uvidíme zajtra,či dôjde ms ak nie,skúsim tes

marion30
1. sep 2019

@judit_ka však toto že to tak popletie človeka že az😔raz je raz nie..už počkám do zajtra ako bude a či dostanem ms..dnes ma už bolelo brucho dosť až som myslela že už sa pustia zatiaľ nič..ty máš kedy dostať?

kattyy3
1. sep 2019

@marion30 drzim moc palceky

judit_ka
1. sep 2019

@marion30 mne praveze meskaju ale kedze mam uplne rozhadzany cyklus a nepravidelny netusim kolko. Poslednu som mala 6.7 ale trvala mrte dlho

marion30
2. sep 2019

@judit_ka ahojky..no tak to je horšie keď nevieš presne ms🤔koľko ti meškajú?skús ešte test

marion30
2. sep 2019

@katty3 tak už som sa dostala k testu,nieje to z ranného moču,menzes ani náznak🤔tak neviem😔toto je v limite

marion30
2. sep 2019

@katty3 a po uschnuti takto

hennyinnsbruck
2. sep 2019

@marion30 negatívny

lela123
2. sep 2019

@marion30 nič😏

archanjel008
2. sep 2019

@marion30 tieto duchuju poriadne

marion30
2. sep 2019

Ďakujem baby za odpovede 😘

kacenaaa
2. sep 2019

@marion30 ten pocit keď ty tam niečo vidíš a ostatný nie však? :/

marion30
2. sep 2019

@kacenaaa no jasné😁to je na nezaplatenie 😂 uvidíme čo bude už sa nemôžem zaoberať tým,dnes mám mať ms ,zatiaľ nič tak ak nepríde do rána skúsim z ranného a tak daaale 😃 no a ak príde ms tak skúšame ďalej..

kacenaaa
3. sep 2019

@marion30 ahoj no tak ako ukaz test 🙂

beatinka
Autor odpoveď zmazal
kacenaaa
3. sep 2019

Môže byť že mám ovulaciu aj keď test to neukazuje? Mam akoby žiaden výtok iba ako voda pocit mokrá a dosť ma to boli tam dole všetko také prekrvene by som povedala.. Pred tým som mala bolesti v podbrušku.. Ale test nie je pozitívny.. Stretli ste sa s tym už niektorá prosím?

danikol
3. sep 2019

ahojte babule duchuju women secret testy?🙂

kacenaaa
3. sep 2019

@danikol to sú tie červené?

danikol
3. sep 2019

tieto

kacenaaa
3. sep 2019

@danikol toto myslím ze nie je duch 🙂

danikol
3. sep 2019

@kacenaaa 11 dni meska takze v to dufam aj ja🥰a na zivo je lepsie vidiet a vserly tri testy ju maju istu

kacenaaa
3. sep 2019

@danikol to už je dosť na takého mini ducha

kacenaaa
3. sep 2019

@danikol treba foto keď už prejde celá farba 🙂

danikol
3. sep 2019

@kacenaaa akože dost?😊

kacenaaa
3. sep 2019

@danikol že by mohol byť aj silnejší osobne si myslím ale to je individuálne úplne nemáš ešte foto teraz ako je?

danikol
3. sep 2019

@kacenaaa nejde mi pridat foto

kacenaaa
3. sep 2019

@danikol tak potom večer na to pozrieme ;)