Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ďakujem krásne za odpoveď ❤❤
Ahojte dievčatá. Ďakujem krásne za všetky vaše pozitívne odpovede ❤❤❤. Snažíme sa 3roky a toto by bol taký malý zázrak 😍. Ráno som si robila z prveho mocu a tam skoro noc nebolo. Nevhapala som, tak som skusila ciknut este raz a toto mi ukazalo. Nevadi, ze z toho prveho ranneho noc a na druhy pokus takto? Nie je ta palicka na tom kazetovom moc na kraji? Je to test rapiclear. A ten druhy papierik je cinsky. Dakujem krasne za dalsie rady 💋❤
@janka_001 super krásny testik
@butterfly333
@lela123
Ďakujem dievčatá veľmi pekne 😍💋❤
Baby myslíte že môžem mať ovulačne špinenie a testy negatívne? Ovulačne myslím... Testy boli negatívne celý čas podľa pocitov ovu bola asi utorok.. Dnes trocha krvy bo výtoku...
@kacenaaa áno môže to byť aj ja som to mala tak ani neviem kedy bola ovu a ci bola no aj tak to ešte nič neznamená ovu môže byť no čo ak nieje kvalitné vajko alebo nieje vôbec.
@butterfly333 ale ovu testy negatívne
ahojik baby..ženy ;)
poradte mi..dnes je to 13den od styku.. sex bol pred plodnym obdobim 3 dni...mohlo sa zadarit?? to plodne obdobie mi ukazuje apka v mobile ale mala som ,,slizke" obdobie uz 2 dni po sexe..cize je sanca?? ked som robila vcera rano test..ja som videla ,,nieco"..ale asi je to zase v mojej hlave..😂
@lowndes máš ten test? Šanca je vždy 😉
@lowndes ja ti to poviem takto Vzdy je sanca ked bol sex a ja sa na appku uz nespolieham lebo podla nej som mala mat ovu presne 13.7 aj ovu testy boli vselijake ale brucho na obu ma bolelo az 23.7.cize 5dni pred ms ktora mala byt 28.8. A hadaj co ms neprisla a uz som v 9tt a presne podla vypoctov mi to sedi...takze sanca je vzdy 😉😉😉

@janka_001 vidím držím palce