Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lowndes ďakukem krásne 😍😍😍. Pravdu poviem, netusim kedy sa to podarilo. Prvykrat v zivote som si skusila robit ovulacne testy a bola som si ista, ze sa podarilo v case tejto ovulacie(25.8.). No cez telefon mi pan doktor vyratal z menstruacie, ze som asi v 6-7tyzdni co ma sokovalo. Nemam pravidelnu menstruaciu, preto som aj myslela, ze sa nam to nepodari. Ale mudrejsia budem 23.9.to mam ist na prehliadku ku doktorovi 😊. A k tomu testu. Prvy s naznakom ciarky som si robila 6.9.
@janka_001 a čo vám pomohlo keď ste sa 3 roky snažili a teraz sa zadarilo co pomohlo kde bol problém?
Iná značka testu dnes negatívny asi duchovali.. Lebo ráno ešte taký istý tiež duch iná značka nič tak nevadí už :/
Testy PLUS LEKÁREŇ NEODPORÚČAM!!!! falošne duchuju!!!
@butterfly333 mozno to, ze sme teraz manzelia. Podla vypoctov sa to podarilo hned po svadbe ktoru sme mali pred mesiacom aj par dnami. To by tak aj sedelo. Mozno sme sa uvolnili, netusim. Alebo aj to, ze priatel mal menej dobrych spermii a jedol vitamin E (ale to ked nezabudol takze niekedy aj 1za 4 dni)aj ked pan doktor povedal, ze to nieje prekazka lebo ma vela dobrych a rychlych. Ani nemozem povedat, ze sme teraz castejsie spolu lebo sa vlastne tak v klude vidime len cez vikendy tak mozno sme sa konecne trafili. Lekar cely cas tvrdil, ze problem nieje ziaden len ze sa nevieme trafit do spravneho casu aj kvoli mojmu nepravidelnemu cyklu.
@judit26 nic
@c_est_la_vie ved na spodnej vidno slabucko..
@judit26 nič
@diaalex
@matrina234 veď na spodnom vidieť

@lela123 veľmi pekne ďalujem, stále tomu nemôžem uveriť❤. Ani zle mi nieje to možno preto. Nemôžem sa toľko sledovať 😊😄