icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

slonicatko26
12. dec 2014

@ebi52 včera mi meškala MS 3 deň a na test mi vyšiel duch s tým že som mala HCG 59,6 a ked som dnes zavolala svojmu lekarovi gynekologovi, že včera som mala HCG 59,6 a druhu slabu čiarku na teste, tak mi povedal : joooooj tak to nič to by ste mali HCG nad 1000, to nie je tehotenstvo. TAK potom čo to je ? ved čitala som na nete že to je normalna hladina v začiatkoch. Tak ma nahneval až nervy mám a neviem čo robiť!

bombonka
12. dec 2014

@slonicatko26 určite to tehotenstvo je....gratulujem

petulanl
12. dec 2014

@slonicatko26
pre nich je to tehotenstvo az ked vidi nieco na utz. a to je vidno od 1000 jednotiek.
Urcite tehotna si, nestresuj :D :D :D a cakaj. Som ti povedala pockaj az ti bude mrcha meskat aspon 2 tyzdne!!!!! lebo inak ta lekari vynervuju presne tak ako teraz ten tvoj

slonicatko26
12. dec 2014

@petulanl Aj dnes som si robila test a vyšiel troška slabší ako včera, tak aj z toho som nervná. Snáď hladina HCG bude v krvi stúpať. Bola by som veľmi sklamaná, keby nie. Tu je včerajší test z rána a poobedia a dnešný ranný, vidíš tam niečo ?

ebi52
12. dec 2014

@slonicatko26 tak to je zvlastne... Tak uprimne v aprili ja som tak mala ze iba 28 2 dni po ms do tyzdna vystupalo na 68 a odislo... Ale teraz som mala 46, na druhy den doki na sone videl zlte teliesko a povedal ze je hlavne aby dostatocne rastlo hcg, o tyzden som mala 590 a na sone vacok a v piatok pred tyzdnom som uz videla ako bije malemu srdiecko...Tak len moj nazor je ze ak ti budu testy silniet bude rast aj hcg ak nebudu nebude, treba mysliet pozitivne a pocuvat 6 zmysel 🙂'

rybicka133
12. dec 2014

@slonicatko26 si tehotná, len oddychovať 🙂

slonicatko26
12. dec 2014

@rybicka133 tak dúfam, lebo lekár ma dnes poriadne vyľakal s tým že mi do mobilu povedal, že nemám nad 1000 HCG tak že to nebude tehotenstvo, ale že ak chcem mam prist buduci tyzden na odber. pritom včera mi endokrinologička robila test na HCG a vyšiel len 59,6 - 3deň meškania MS . Ach jaj.

rybicka133
12. dec 2014

@slonicatko26 žiadne ach jaj aj oni toho majú pred sviatkami veľa, ale nech si uvedomí, že aj ty chceš dať pod stromček darček sebe a svojej polovičke, tak ho nezabije ked sa na teba pozrie a po prípade vezme odber krvi 😉

piacere
12. dec 2014

@slonicatko26 no hcg 59 určite nie je negatívne, ale záleží od toho, ktorý deň cyklu, resp. od ovulácie to je a ako stúpa. Ak stúpa pomaly, tak tehotenstvo nie je zdravé a pravdepodobne odíde.... Dosť sa čudujem, že pri takejto hodnote hcg ťa nechce za dva dni skontrolovať, či hcg stúpa. Ja som mala 22 a robili odber asi 3x až kým nekleslo na 0 a vedeli, že maternica sa dostatočne sama vyčistila (ja som totiž potratila v 6tt)....
To, že máš test dnes slabší.... buď je to skutočne len biochemické tehotenstvo, ktoré odíde samé s meškajúcou mrchou a už na teste vidno, že hcg nestúpa, ale klesá alebo si ten prípad, že testy sú silnejšie poobede, večer... poznám pár takých dievčat, ktoré mali silnejšie testy z večerného moču, nie z ranného 😅
Ostáva ti len skúsiť test zajtra, ak bude čiarka taká ako dnes, popr. ešte slabšia, tehotenstvo sa nevyvíja tak ako má ☹ ....

Každopádne som však presvedčená, že ťa mal gynekológ volať na kontrolný odber za dva dni.... (keďže vždy a stále je riziko aj mimomaternicového tehotenstva...)

Držím palce.

slonicatko26
12. dec 2014

@piacere
@rybicka133
@ebi52
@bombonka
Robila som si test dnes ( 4 den meškania MS) ráno o 06:00 a druhý o 13:00 ... myslím si, že ten o 13:00 je silnejší a to iste sa mi stalo aj včera, ráno bol slabší a poobede o 15:00 som mala druhý test silnejší. Aha :

piacere
12. dec 2014

@slonicatko26 ha! ty budeš ten prípad, že test je silnejší poobede/večer. Krásne ti to zosilnelo 🙂
A vymeň gynekológa.... 😠

slonicatko26
12. dec 2014

@piacere nevedela som, že aj takéto prípady sú, že majú silnejší poobede/podvečer , preto som rano bola v šoku ked som uvidela slabšiu čiarku ako včera poobede 🙂 zosilnelo to, je to vidtelne, tesim sa 🙂

ebi52
12. dec 2014

@slonicatko26 suhlasim s napadom vymenit gynekologa... Podla mna nie je o com🙂 oddychuj a mysli pozitivne, podla mna je to na dobrej ceste ked ti takto testy silneju 🙂

slonicatko26
12. dec 2014

@ebi52 asi ho aj vymenim... Budem sa teraz snažiť relaxovať a byť kludná a v stredu pôjdem k lekarke nech mi vezme HCG z krvi, tak som zvedava, ale do stredy si urcite kazdy den doobedu/naobed urobim tehotensky test 😀 lebo som nedočkava a verím, že bude len silnieť kolajnička 🙂

ebi52
12. dec 2014

@slonicatko26 myslim ze v pondelok ju tam mas 🙂

bombonka
12. dec 2014

@slonicatko26 ja som to mala presne tak ako Ty. Ráno slabý, poobede silný. ...tak som testovala už len poobede

maleziena
12. dec 2014

@veronikax no slabučko uchytené :-/ .. aj mne je to ľúto, ale beriem to tak, že príde to a udrží sa to vtedy keď bude na to čas a bude to s tým pravým 🙂

veronikax
12. dec 2014

@slonicatko26 si dalsi pripad dievcat... ktorym lepsie ukaze poobede test ako rano ;) a gratulujem k ciarocke.... aaa Dr. ? noo neviem .. zda sa mi byt divny ... Moj nenechaval nic len tak na nahodu... moj chcel vidiet vysledky 🙂 este raz blahozelam ku ciarockam 🙂

veronikax
12. dec 2014

@maleziena presne tak ;) ja si stale hovorim ... ze vsetko je tak ako to ma byt 🙂 drzim palceky 🙂

slonicatko26
12. dec 2014

@veronikax dakujem pekne 🙂 urobim si dalsi test v nedelu a uvidime ci zosilnie este viac 😉

petulanl
12. dec 2014

@slonicatko26 ten dnešný poobedny je uplne zreteľný 🙂

veronikax
12. dec 2014

@slonicatko26 urcite zisilnie ;) dnesny poobednajsi mas kraaasny ;) urcite si tehu! ;)

rybicka133
12. dec 2014

@slonicatko26 čítala som to tu niekde, že niektoré ženy majú v poobednom a večernom moči viac hcg než v rannom moči, čo dodať zlatko jednoducho gratulujem si tehuľka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😲 😲 😲 😲

slonicatko26
12. dec 2014

@petulanl
@veronikax
@rybicka133 ďakujem Vám, neskor dám info ako to prebieha 😉 🙂 🙂 🙂 🙂

rybicka133
12. dec 2014

pridávam svoj test čo som robila o 11 hod mrcha mešká 2 dni, som zvedavá čo mi poviete, blbá fotka lepšie to neviem sfotiť

jaruska18
12. dec 2014

@rybicka133 podla mna jasne tehu 🙂

zuzanka2905
12. dec 2014

@rybicka133 no ja ju tam vydim

veronikax
12. dec 2014

@rybicka133 kusok blba fotka 🙂 ale na to...aka je fotka neostra...tak ciarku vidno!! ;)

krpecc
13. dec 2014

Chcela by som s vás opýtať, či tam niečo vidíte lebo ja dúfam, že nie :( viem, že mnoho z vás by ste boli rady ak by ste boli tehu ale ja si to nemožem dovoliť .. :( posledný sex som mala 8.11. a menštruácia mi prišla 11.11. , a celý mesiac som nemala sex .. očakávaná menštruácia mala prísť 9.11. a stále nič .. :( myslíte že možem byť ?

krpecc
13. dec 2014

a k tomu ešte sex bol chránený