Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzkacik4 to sa moze kludne stat,vysvetlim.Mamatest je taky citlivy a dobry,ze tu ukaze tehotenstvo uz 4-5 dni pred MS,teda 8-10 dni po ovulacii.U mna to tak bolo.A uplne staci napr aby ti ak je v maternici oplodnene vajicko toto vajicko vyolavila najblizsia menstruacia,kedze nie je uchytene dobre.Ja mam s tymto testom pri mojich snahach o tehotenstvo tie najlepsie skusenosti.
@marion30 aj ja vidím.. držím palce nech už to vyjde 😊✊
@daniela2227 ďakujeeem 🙂
Ahojte babulky, chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s testom z dr Max? Je možné že robí viditeľné fialové pásiky? Viditeľné nielen z blízka a nielen na svetle? Dosť ma to zmiatlo, menzes som mala ako taky...no nakoľko moja mamka somnou mávala svoje dni do 5. Mesiaca tehotenstva , tak sa NATO nespolieham...k dr idem 23.9 teda v pondelok
@sonicka1306 foto???......
@simbatko môžem ti poslať do správy? Nie a nie mi pridať foto... Reálne je to oveľa viditeľnejšie ako na foto len mi to nejde zachytit
@sonicka1306 jasneeeee. ....
@simbatko prišla ti správa? Mne to tu nejak blbne :( posledné dni
@sonicka1306 videla...som...su tam//...Skus spravit este ak mas....rano alebo stvrtok...ked ti to sem nepijde pridat posli do spravy...😙😙
@sonicka1306 ano videla....👍
@simbatko si poklad :* urobím si a budem ťa informovať toto je úplne na nervy a matuce :O a neviem čo si o tých testoch myslieť vrrr :D
@sonicka1306 baby radia ze najlepsie robit rano...😚Tak skus urobit...a verim ze bude silnejsia...Drzim paprcky😘
@simbatko ďakujem ti kraaaasne uvidíme aký bude výsledok 😘
@sonicka1306 Som zvedava ale verim...ze podla tvojich predstav..Takze riadne //💋
@sonicka1306 pridaj aj pre nas nech mame na porovnanie ;) a ak @simbatko vidi // tak teda gratulujem...🤗

@soncita22 nieco slabe vidni,ale chcelo by to lepšiu foto,ak sa da