Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikirda juuuj obrovské gratulujeeeem 💞 ja som veru takéto koľajnice zatiaľ nemala preto mám len malú dušičku či je to v mojom prípade Mimi či nie 🙂
@sonicka1306 ahojjj..robila si si???😙
@simbatko ahoj, ešte nie nemám doma žiadny 🙂 dnes si pôjdem kúpiť takže zajtra 🙂
@sonicka1306 ahooj 😃čítam že mas //
@sunny15 že slaninka :D pardon ale autocorrect :D
@simbatko @kikirda @sunny15 ahojte babulky skusam to takto cez pc, myslim, ze sa mi to uz konecnce podari :D takze ten modry je z dr maxu robeny dva dni dozadu, zeleny je pepino robeny asi 3 hodky dozadu. uz som nevydrzala 🙂 na modrych vidno slabu ciarku no v skutocnosti je ovela silnejsia ako na foto, na pepino ju vidno ovela silnejsie aj na foto a realne este viac, no zda sa mi nejako daleko...
@sonicka1306 NOo pepino sú strašne testy v poslednej dobe😞Ono aj mne minulý mesiac tak ukázal a nebola som tehotná len som šla na rtg tak som si spravila pre istotu ..NOo a dr max mi tiež ukázal viditeľny kanálik a tiež som nebola vtom😠nechcem ťa znechutiť,len mám pocit že tých testov že sú oveľa horšie ako pred rokmi😠skús o 2dni už by mala byť ciarocka silnejšia😉držim silno palce👊
@sonicka1306 ten zeleny sa mi zda o dost ruzovejsi ako ten modry...ale ciarka je nejako moc daleko....nechapem...budes robit este raz zajtra rano??? 🙏🙏🙏🍀
@zuzkacik4 ďakujem za radu uvidíme čo zajtra Max po zajtra ešte jeden mi ostal no mám zmiešané pocity a skôr si myslím že už blbnu všetky :D
@lowndes veď toto že je tak ďaleko preto si skôr myslím že už blbnu snáď všetky :D áno ráno urobím i keď s malou dušičkou 🙂
@sunny15 si poklad 😘 uvidíme veru...už som z celého znechutená a skôr si myslím že blbnu snáď všetky čo dostanem pod ruku :D ale pepino mi toto ešte neurobilo a o maxe som čítala že duchuju... A ver testom :D
@sonicka1306 na modrom vidim druhu drzim palce 😉😉😉 pepino odporucam nekupovat su strasne nekvalitne mne vyhovuju mamatesty tie bud boli biele alebo pozitivne nic medzi
@nivela ja ju vidim drzim.palce nech silnie 😉😊
@naty1987 si zlata už by sme sa veľmi potešili po roku aj pol 🙂 inak v poslednej dobe nikde mamatest neviem kúpiť... Asi ich kupujú ako horúce rožky :D
@sonicka1306 nooo asi ano 😁😁😁 alebo skus cez net pozriet
@naty1987 už iné asi nezostáva :D v pondelok idem ku gynde na preventivku tak sa jej spýtal prečo toto robia...mne zvyknú aj ovulaciu ukázať nobtu by som teraz nemala mať...aj keď...u mňa ani srnky netušia :D
@sonicka1306 NOo veď toto😠žena chce vedieť či je tehotná alebo nie. .ale musí to riešiť na Mk a pýtať radu,lebo ani sama netuší čo znamenaju tie kanáliky, ...Neviem prečo nevyrábajú dačo kvalitnē,človek by si aj príplatil len nech to je vierohodne😉
@sunny15 veď práve...potom sa teší neskutočne a príde studená sprcha že nič z toho :/ ale majú to prespekulovane...takto si ich kúpiť viac ...ju to stojí raz toľko a oni raz toľko zarobia 🙂 keby ozaj boli aj drahšie no nerobili by tieto kanáliky a kadečo možné radšej by som si tie volila než takéto emočne stavy ako na kolotoči 🙂
@sonicka1306 uvidis príde to keď to budeš najmenej čakať 🙂 možno už teraz 😊 ja som len v kútiku dúfala keďže mám polycysticke vaječníky a doktor povedal že budem mať problem otehotnieť a kúpila som ovulacne testy a po dvoch mesiach sú dve čiarky tak hádam aj doktor potvrdí 🙂🤗🥰
@kikirda jeeej to je kraaasne gratulujeeeem 😍😍 strasneee silno nateba budem mysliet aby ten stuplicek tam bol a bol v poriadku 🙏🙏 tak u nas by to bolo teraz poriadne prekvapko, robime pristavbu, prerabame, jesenna polnosezona nam zacala, doucko sezona zacala a k tomu vo februari mame datum svadby :D uprimne aj teraz neviem kde mi hlava stoji, takze teraz by som to ozaj necakala 🙂 ale presne ako sa vravi " ked to clovek najmenej caka" len sme o nieco opatrnejsi 🙂 uzivam norprolac ... mala som vysoky prolaktin, ktory je uz super ale doktorka mi este polku nechala, pre istotu 🙂
@lowndes @naty1987 @marion30 baby ďakujem vám za milé slová, bohužial dnes test snehobiely. 🤕 skúsila som ráno keďže včera bol robený poobede. Asi išlo o vadný test, od začiatku sa správal divne. Druhá čiarka na ňom bola vidno hneď ako prechádzalo farbivo a následne zoslabla ale bola viditeľná, ako na foto aj tých negatívoch. Pri tomto rannom vyskočila hneď iba kontrolná.

@sonicka1306 ja kupujem všetky testy z lekárne dr Max a teda dúfam že neukazujú len tak dve čiarky 😁 mne takto ukázali včera a dnes na porovnanie 🙂 konkrétne toto sú tuším tie lady Max.