icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kikirda
17. sep 2019

@sonicka1306 ja kupujem všetky testy z lekárne dr Max a teda dúfam že neukazujú len tak dve čiarky 😁 mne takto ukázali včera a dnes na porovnanie 🙂 konkrétne toto sú tuším tie lady Max.

sonicka1306
17. sep 2019

@simbatko @lowndes babulky ste veľmi zlatunke človek ani už nedúfa a boji sa aj veriť že by tam niečo mohlo byť no skúsim aj keď s malou dušičkou 😘 akonáhle mi pôjde pridať foto pripnem ju sem a ďakujem krásne za podporujú 😍😘😘😘

sonicka1306
17. sep 2019

@kikirda juuuj obrovské gratulujeeeem 💞 ja som veru takéto koľajnice zatiaľ nemala preto mám len malú dušičku či je to v mojom prípade Mimi či nie 🙂

simbatko
18. sep 2019

@sonicka1306 ahojjj..robila si si???😙

sonicka1306
18. sep 2019

@simbatko ahoj, ešte nie nemám doma žiadny 🙂 dnes si pôjdem kúpiť takže zajtra 🙂

sunny15
18. sep 2019

@sonicka1306 ahooj 😃čítam že mas //

sonicka1306
18. sep 2019

@sunny15 aahoooj no sú tam aj keď slaninka no mám malú dušičku takže ešte tomu neverím a skôr mám pocit že sa asi testik zbláznil 🙂 😆😆@simbatko čítala som tvoj príspevok ohľadne pepino testu a ciarky tak na kraji...ako to dopadlo?😄😄

sonicka1306
18. sep 2019

@sunny15 že slaninka :D pardon ale autocorrect :D

sonicka1306
18. sep 2019

@simbatko @kikirda @sunny15 ahojte babulky skusam to takto cez pc, myslim, ze sa mi to uz konecnce podari :D takze ten modry je z dr maxu robeny dva dni dozadu, zeleny je pepino robeny asi 3 hodky dozadu. uz som nevydrzala 🙂 na modrych vidno slabu ciarku no v skutocnosti je ovela silnejsia ako na foto, na pepino ju vidno ovela silnejsie aj na foto a realne este viac, no zda sa mi nejako daleko...

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
nivela
18. sep 2019

Ahojte žienky, idem si ku vám opäť po radu. Čo myslíte kanálik či duch?

sunny15
18. sep 2019

@sonicka1306 NOo pepino sú strašne testy v poslednej dobe😞Ono aj mne minulý mesiac tak ukázal a nebola som tehotná len som šla na rtg tak som si spravila pre istotu ..NOo a dr max mi tiež ukázal viditeľny kanálik a tiež som nebola vtom😠nechcem ťa znechutiť,len mám pocit že tých testov že sú oveľa horšie ako pred rokmi😠skús o 2dni už by mala byť ciarocka silnejšia😉držim silno palce👊

lowndes
18. sep 2019

@nivela ja vidim...podla mna to vyslo🙏😍

lowndes
18. sep 2019

@sonicka1306 ten zeleny sa mi zda o dost ruzovejsi ako ten modry...ale ciarka je nejako moc daleko....nechapem...budes robit este raz zajtra rano??? 🙏🙏🙏🍀

sonicka1306
18. sep 2019

@zuzkacik4 ďakujem za radu uvidíme čo zajtra Max po zajtra ešte jeden mi ostal no mám zmiešané pocity a skôr si myslím že už blbnu všetky :D

sonicka1306
18. sep 2019

@lowndes veď toto že je tak ďaleko preto si skôr myslím že už blbnu snáď všetky :D áno ráno urobím i keď s malou dušičkou 🙂

sonicka1306
18. sep 2019

@sunny15 si poklad 😘 uvidíme veru...už som z celého znechutená a skôr si myslím že blbnu snáď všetky čo dostanem pod ruku :D ale pepino mi toto ešte neurobilo a o maxe som čítala že duchuju... A ver testom :D

naty1987
18. sep 2019

@sonicka1306 na modrom vidim druhu drzim palce 😉😉😉 pepino odporucam nekupovat su strasne nekvalitne mne vyhovuju mamatesty tie bud boli biele alebo pozitivne nic medzi
@nivela ja ju vidim drzim.palce nech silnie 😉😊

sonicka1306
18. sep 2019

@naty1987 si zlata už by sme sa veľmi potešili po roku aj pol 🙂 inak v poslednej dobe nikde mamatest neviem kúpiť... Asi ich kupujú ako horúce rožky :D

naty1987
18. sep 2019

@sonicka1306 nooo asi ano 😁😁😁 alebo skus cez net pozriet

sonicka1306
18. sep 2019

@naty1987 už iné asi nezostáva :D v pondelok idem ku gynde na preventivku tak sa jej spýtal prečo toto robia...mne zvyknú aj ovulaciu ukázať nobtu by som teraz nemala mať...aj keď...u mňa ani srnky netušia :D

nivela
18. sep 2019

@lowndes @naty1987 ďakujem vám.. fotky som si hodila aj do negatívu a na všetkých je vidno svetlú čiarku. Snáď bude silniesť a udrží sa. Som po dvoch MA. 🙏🏻

sunny15
18. sep 2019

@sonicka1306 NOo veď toto😠žena chce vedieť či je tehotná alebo nie. .ale musí to riešiť na Mk a pýtať radu,lebo ani sama netuší čo znamenaju tie kanáliky, ...Neviem prečo nevyrábajú dačo kvalitnē,človek by si aj príplatil len nech to je vierohodne😉

marion30
18. sep 2019

@nivela ahoj🙂ja tam vidím,držím palce 💃

marion30
18. sep 2019

Baby a ja som dnes skúšala a už si vážne niesom istá či tam je😏

sonicka1306
18. sep 2019

@sunny15 veď práve...potom sa teší neskutočne a príde studená sprcha že nič z toho :/ ale majú to prespekulovane...takto si ich kúpiť viac ...ju to stojí raz toľko a oni raz toľko zarobia 🙂 keby ozaj boli aj drahšie no nerobili by tieto kanáliky a kadečo možné radšej by som si tie volila než takéto emočne stavy ako na kolotoči 🙂

kikirda
18. sep 2019

@sonicka1306 uvidis príde to keď to budeš najmenej čakať 🙂 možno už teraz 😊 ja som len v kútiku dúfala keďže mám polycysticke vaječníky a doktor povedal že budem mať problem otehotnieť a kúpila som ovulacne testy a po dvoch mesiach sú dve čiarky tak hádam aj doktor potvrdí 🙂🤗🥰

sonicka1306
18. sep 2019

@kikirda jeeej to je kraaasne gratulujeeeem 😍😍 strasneee silno nateba budem mysliet aby ten stuplicek tam bol a bol v poriadku 🙏🙏 tak u nas by to bolo teraz poriadne prekvapko, robime pristavbu, prerabame, jesenna polnosezona nam zacala, doucko sezona zacala a k tomu vo februari mame datum svadby :D uprimne aj teraz neviem kde mi hlava stoji, takze teraz by som to ozaj necakala 🙂 ale presne ako sa vravi " ked to clovek najmenej caka" len sme o nieco opatrnejsi 🙂 uzivam norprolac ... mala som vysoky prolaktin, ktory je uz super ale doktorka mi este polku nechala, pre istotu 🙂

lowndes
18. sep 2019

@nivela drzim silno pršteky...🙏🍀

nivela
19. sep 2019

@lowndes @naty1987 @marion30 baby ďakujem vám za milé slová, bohužial dnes test snehobiely. 🤕 skúsila som ráno keďže včera bol robený poobede. Asi išlo o vadný test, od začiatku sa správal divne. Druhá čiarka na ňom bola vidno hneď ako prechádzalo farbivo a následne zoslabla ale bola viditeľná, ako na foto aj tých negatívoch. Pri tomto rannom vyskočila hneď iba kontrolná.