Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenka_21 v pohode dostat mam 25 uz teraz to necham tak vyskusam az ked bude meskat a dam ten digitalny tem je dobry 🙂
@archanjel008 za mňa pepino katastrofa test🙋🏻♀️ najlepšie mi hneď ukázal Dr. Max na ocikanie, ak ich nájdem pošlem ti porovnanie
@archanjel008 prvé dva robene v jeden deň a zvyšok každý deň po sebe. Za mňa si myslím ze pepino sú slabé testy na skoršie zistenie tehu😊takže podľa mňa máš veľkú sancu😉
@nella15228 dakujem dam vediet tu ze ako som dopadla😍
@nella15228 ja si myslim ze na tom teste sa urobila dsjaka machulka a pritom som ho mala 5 sekund a von takze uvidime
@archanjel008 dnes si robila?
@hennyinnsbruck nie to este vcera vecer uz nemam testy chvalabohu jak sa poznam hned by som ich zlividkovala vsetky😂
@archanjel008 😂😂😂
Ženy ešte taká podotazka mala niektorá z vás v prvom trimestri vysoký tep celý deň 90-100? Niekedy 85-90?
@kikirda citis busenie srdiecka ci len si meras a mas tak?tlak si si merala mozes mat nizky tlak tak srdiecko ide rychlejsie skus si pomerat tlak ak je dobry skus sa len upokojit a nestresovat sa tym lebo cim nad tym viac rozmyslas a kontrolujes sposobujes si stres a tym aj stupa srdecna aktivita citis sa ze?citala som ze v tehotenstve srdiecko ide rychlejsie ako ked zena neni tehotna .ak budes u svojho gynekologa tak mu to mozes povedat
@archanjel008 ja mám také hodinky ktoré merajú tep a keď mám pocit že mi už bije strašne silno a je mi aj tak divne tak vtedy si odmeriam a teraz celé doobeda mám okolo 95 teraz pred 10 minútami som mala 84. Tak mám z toho stres to je pravda a potom ide ešte vyššie len neviem ako sa na to vykašľať aby to nešlo vyššie lebo viem že to nie je dobré asi ani pre bábätko. A prešla som z jednej miestnosti do druhej a hneď 116. Tak ja už som z toho v prdeli ☹ ale keď prídem z práce domov skúsim teda odmerať aj tlak 🙂 ďakujem za pomoc 🙂
@kikirda poradim ti ak to pride na teba za sustredis sa ma srdce len si sadni zavri oci a zacni dychat a ja si myslim ze srdiecko ti bije normalne len mas stres a sa nato sustredujes a inak skus si pomerat tep na ruke zapni stopky niekedy hodinky ti nemusia pomerst spravne ukazu ti vyssi vysledok ti sa zlaknes a vtedy sa ti rozbucha srdce daj si doma mlieko z medom vyloz nohy a nemysli nato
@kikirda psychika je zaklad vsetkeho normalne prid domov pomeraj si tlak hod hodinky z ruky dole nech nemyslis stale na ten tep a este som sa ta chcela.opytat pijes kavu?srdiecko sa ti moze rozbuchat aj po jedle od zaludka zena v tehotenstve prechadxa zmenami nemysli na zle vykasli sa na tep nemysli nato
@archanjel008 pijem kávu ale len ráno ale už som si dnes ani tu nedala preistotu ale celý deň mám akýsi stiahnutý žalúdok ale je pravda že to možno bude stresom. Prídem domov a musím sa hodiť do kľudu ☺️ ďakujem pekne za pomoc 😊
@kikirda nesom sice lekar ale myslim si ze pre take uvolnenie by si si mohla dat aj trocha magnezia sumiveho skus sa s niekym otom poradit ak si vystresovana ale fakt hod tie hodinky dole precitaj si nejake klebety na topkach😂😂😂😂
@kikirda zavolat sestricke do gynekologa alebo lekara sa opytat ze ci mozes to magnezko a to ta tak uvolni
@kikirda daj vediet tak za par dni ze ci ta uz preslo meranie tepu😎
@archanjel008 HH neboj magnézium tabletku už som si dala dve dnes 😁 to nie je nebezpečné aj sesternica tehotná to berie kvôli tvrdnutiu brucha. Tak pomohlo mi to tak na dve hodky 😂 a potom srdce si zas išlo svoje 😊 tak uvidíme 😊
@kikirda aky si mala tep pred tehotenstvom?.Ja som mala v tomto poslednom busenie a pre mna rychli tep,ajked vsetci doktory ze je to v poho.Bola som aj na kardio.Tam len mierne palpitacie vraj,to mi tak podskakovalo,to ku sem tam aj teraz.Holter ukazal tachykardiu,vraj zo stresu,dali mo po 12tom tyzdni coronal,ale skor pre moj klud.Uplne najnizsiu davku,brala som aj po porode este asi dva mesiace.Vraj zvyseny tep jev tehu bezny.Ja mam aj teraz v klude medzi 72 az 85.Len vecer menej.
Ahojte verím tomu že tu nájdem niekoho kto mi vie poradiť alebo pomôcť. Dievčatá mám 6 dní do menzesu asi 4 dní dozadu má veľmi začali bolieť prsia 13.9 som mala plodné dni tie prsia som pripisovala že to je pred menštruáciu aj keď zdalo sa mi to dosť skoro manžel mi hovorí že som akási zvláštna stále unavená chvíľku sa smejem chvíľku mám zlú náladu som náladova ale všetko som pripisovala predmenstruacnemu syndrómu ktorý asi každá prežívame ináč ale o čo ide je to že mi ide mlieko s prsníkov už mám doma jednu 4 ročnú dcéru od jej roku mlieko nemám a teraz sa.mi opäť objavilo môžem byť tehotná alebo sa skôr mám báť nejakého zdravotného problému? Asi test je ešte zbytočné robiť 6 dní pred menzesom ďakujem za každú vašu radu
@anonymka11 no moze to byt aj hormonalny problem vysoky proklaktin 😕
oprava prolaktin
@lela123 no to je to že ja mám normálne problém s tepom ja sa na to aj liečim beriem tabletky každý deň takze je dosť možné že ak som predtým mávala vyšší tak teraz sa mi o to ešte zvysil kvôli tehotenstvu. A ešte do toho stres a ide to hore. 😬 Snažím sa ale dat sa do kľudu a neriešiť tak uvidím ako mi to pôjde 😀
@enusamt som na nervy. Cele zle 😥. Vraj babo sa nehybe, neni srdiecko a malo by byt vacsie aspon o 3tyzdne. Doktor ma poslal na kvalitnejsie sono, kde mi povedali ze zatial vidno len zltkovy vak a kedze mam nepravidelnu menstruaciu(vynechava mi aj 3-4mesiace) mohla som otehotniet neskor. Vraj na cistenie by som este ist nemala. Mam prist o tyzden na sono a ze sa uvidi. Dnes som sa vyplakala poriadne ale hlavu hore a bude ako ma byt 😪

@archanjel008 mrzi ma to, ale ja nevidim nic. Netestujes skoro? Najlepsie je rano a odpocitat do limitu. Po limite neplatne. Skus skor ten Blue, ten je tiez presny a ukazuje aj tyzdne...