Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marion30 tu na tej poslednej sa mi zda,ze vidim daco 😉
@monika0001 Dakujem,pridala som ešte foto
@nella15228 prajem veľa síl
@marion30 skusim pohladat..akosi sa v tejto novej verzii konika sa nejako neviem orientovat
@nella15228 v ziadnom pripade sa nestresuj, mne na sone v 6tt videl len 1 a vo 8tt 2. Moze byt, ze to druhe je len o par dni mladsie. Moji mali rozdiel 2 dni. Mysli pozitivne, daj si na nich rucku a povzbudzuj. Bude to ok
@marion30 aj zamna negatívne
@marion30 veru dnes tam ani ja nic nevidim 😞
@piatok28 drzime palceky
@janka_001 ahoj, viem ako sa citis. Ja som si stym presla od min. Roka od oktobra 2krat.Prvy krat som prisla o dvojicky 6decembra...nasledovalo cistenie... Potom som otehotnela v marci-dr. Povolil, ze mozme... A o dietatko som prisla koncom maja... Pri tomto druhom tehu som sla na sono len okolo5-6 tyzdna, uz vtedy nepocul bit srdce ale utesoval ma ze je vsetko ok a mam prist o 3 tyzdne... Presne ako ty som si robila test a bol silny ale vedela som ze nieco nieje ok... A ani nebolo vysledok anembryomolla... Potratila som doma... Nasledovalo cistenie a teraz sa regenerujem min. Do konca roka a potom sa este pokusime... Ja len dufam, ze to nebude tvoj pripad drzim silno palce....

@marion30 ja tam nieco vidim 😊