icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

krpecc
13. dec 2014

ved predsta od posledného sexu je to už 35 dní a od posledného menzesu 32 dní :( keby som bola , tak by to už bolo na teste asi zreteľné nie ?

zuzanka2905
13. dec 2014

@krpecc podla mna niesi teh.aspon podla testou teda nic na nich nevydno urcite ti menzes pride len sa ukludni mozno je to stresom ze ti meska

krpecc
13. dec 2014

@zuzanka2905 ja tak nič nevidím ale ked som si pozerala pár testov tu, tak som tiež na niektorých nič nevidela a komentáre boli že gratulujeme atď ..

petulanl
13. dec 2014

@krpecc nic ta nie je. Podla toho co vravíš urcite nie si tehotná

zuzanka2905
13. dec 2014

@krpecc no neviem tak skus isk k lekarovy ten ti povie na 100percent na com si

piacere
13. dec 2014

@krpecc nerozumiem, načo sa stresuješ, tehotná na 200% nie si.....

1. príliš dávno sex
2. chránený sex
3. negatívne testy
4. ak by si bola tehotná, tak dlhý čas od posledného sexu by už boli testy jasne pozitívne

Mrcha ti môže meškať z rôznych príčin, u teba bude asi najpravdepodobnejšou príčinou stres (z možného tehotenstva). Mešká ti 4-tý deň? To ešte nie je veľa..... V pondelok si zájdi na gyndu na vyvolávačku.

rybicka133
13. dec 2014

@jaruska18
@zuzanka2905
@veronikax
No ešte zajtra urobím jeden a hodím tu foto 🙂

krpecc
13. dec 2014

@piacere možno by som naozaj mala prestať stresovať.. A len počkať .. ale Ďakujem za radu

piacere
13. dec 2014

@krpecc no ak by si otehotnela (čo je naozaj veľmi nepravdepodobné, keďže ste sa chránili) toho 8.11., tak by si teraz bola v nejakom 7. týždni tehotenstva, keď už niektoré ženy majú na ultrazvuku potvrdené bijúce srdce plodu, takže určite by si nemala negatívne testy, čo tie tvoje testy sú.
A ešte ak ti mrcha prišla 11.11., tak je takmer nulová šanca, že si tri dni predtým mala ovuláciu....

Nerieš 🙂 Cez týždeň si zájdi na vyvolávačku, ak mrchu nedostaneš, zrejme máš len posunutú kvôli stresu. Je to normálne.

krpecc
13. dec 2014

@piacere Veľa je toho V škole, matura A učenie a ešte toto tak možno naozaj je to možno len zo stresu ... uvidím ak nič cez víkend tam pôjdem V pondelok za doktorom

krpecc
13. dec 2014

@piacere zaváži keď sex bol s kondomom a kondóm sa asi V polovici pretrhla ale ďalej sme s priateľom nepokračovali? Stále sa jeho spermie ku mne nedostali

balinka
13. dec 2014

@krpecc asi si zufala,ked pises to iste vsade,kde sa da a registracia prave dnes.😃

krpecc
13. dec 2014

@balinka a to je na smiech ?

balinka
13. dec 2014

@krpecc neviem kolko mas rokov,ale hej je to na smiech😅😅😅

krpecc
13. dec 2014

@balinka mám 19 ... Prepáčte ale ja si nemyslím, že to je na smiech .. proste sa bojím , niesom zvyknuta na to aby mi meškali .. chcela som len rada A názor niekoho iného, ale ak som vám týmto spríjemnia deň tak sa teším no :(

slonicatko26
13. dec 2014

Chcem sa opýtať, ta druhá čiaročka - kolajnička by mala silnieť každým dňom? či každým druhým? lebo ja ju mám rovnako silnú včera aj dnes. Ďakujem za odpoveď.

siska765
13. dec 2014

@slonicatko26 skus aj zajtra urobit zajtra by uz mala byt silnejsia,velmi malinko slabne den za dnom,skor obden -kazdy druhy, podstatne ze ju tam mas 🙂

rybicka133
13. dec 2014

@slonicatko26 deň za dňom nemusíš mať veľkú odchylku aj sa ti môžu zdať rovnaké, preto je lepšie o dva dni si urobiť nebojaj je to ok 😉

jaruska18
13. dec 2014

@rybicka133 ahoj, uz sa tesim na zajtrajsi test 🙂

lenula57
13. dec 2014

Dievcence duch na teste bol len duch a nic viac 😢😢😢😢..ach co mam uz robit?

angels882
13. dec 2014

No baby co vy nato nesilnie to pomaly mam uz 3 den akoby taku slabu menstruaciu ale je to hnede bolia ma dost krize najma ked sedim a popichuje ma v lavom vajecniku

veronikax
13. dec 2014

@angels882 tak ti to silneje na testikoch ;)

veronikax
13. dec 2014

@slonicatko26 vraj je najlepsie robit kazdy druhy den ... lebo lepsie HTC vyskoci a lepsie vydno na teste potom ako to silnie ;)
@rybicka133 tesim sa na testik ;) a drizm palce !! 🙂

angels882
13. dec 2014

@veronikax ano len mam uz treti den spinenie a aj popichovanie v bruchu tak neviem ci to je ako menstruacia alebo co ja mam cykly od 28 do 33 den. a spinenie mi prislo na 32 den cyklu

lucy174
13. dec 2014

@angels882 a som mala rovnaké čiarky od prvého ducha až o 10 dní. Zo začiatku to silnelo pomaly, ale vydrž. O chvíľu budú rovnaké 🙂

angels882
13. dec 2014

@lucy174 dufam len ja som mala vo februari mimomaternicove kde mi vzali aj pravy vajcovod a teraz mam ale ze riadny strach ze sa to zopakuje ked este aj mam to spinenie

ebi52
13. dec 2014

@slonicatko26 kazdy druhy by malo byt vidiet jasny rozdiel 🙂 nepanikaaaaar

kalisto
13. dec 2014

ahojte dievcata, prosim poradte, tiez tam nieco vidite, alebo si to len nahovaram? dakujem

tinkafe
13. dec 2014

@angels882 pomalicky to silneje, neboj, spinenie moze byt kvoli uhniezdovaniu, ak mas 33 dnovy cyklus, tak spinenie sa da vysvetlit uhniezdovanim vajicka 😉 aj ked sa ti to uz raz pokazilo, nemysli hned na najhorsie, aj ked viem ze sa to lahko hovori ale tazsie uskutocnuje 😉 ak spinenie ustane, nie je dovod na paniku 🙂 drzim palce 😉

angels882
13. dec 2014

@tinkafe dufam ze mas pravdu ale mne uz je zle aj stoho stresu ale ked vsetko naznacuje tomu ze sa to zasa zopakovalo .