Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krpecc podla mna niesi teh.aspon podla testou teda nic na nich nevydno urcite ti menzes pride len sa ukludni mozno je to stresom ze ti meska
@zuzanka2905 ja tak nič nevidím ale ked som si pozerala pár testov tu, tak som tiež na niektorých nič nevidela a komentáre boli že gratulujeme atď ..
@krpecc no neviem tak skus isk k lekarovy ten ti povie na 100percent na com si
@krpecc nerozumiem, načo sa stresuješ, tehotná na 200% nie si.....
1. príliš dávno sex
2. chránený sex
3. negatívne testy
4. ak by si bola tehotná, tak dlhý čas od posledného sexu by už boli testy jasne pozitívne
Mrcha ti môže meškať z rôznych príčin, u teba bude asi najpravdepodobnejšou príčinou stres (z možného tehotenstva). Mešká ti 4-tý deň? To ešte nie je veľa..... V pondelok si zájdi na gyndu na vyvolávačku.
@jaruska18
@zuzanka2905
@veronikax
No ešte zajtra urobím jeden a hodím tu foto 🙂
@krpecc no ak by si otehotnela (čo je naozaj veľmi nepravdepodobné, keďže ste sa chránili) toho 8.11., tak by si teraz bola v nejakom 7. týždni tehotenstva, keď už niektoré ženy majú na ultrazvuku potvrdené bijúce srdce plodu, takže určite by si nemala negatívne testy, čo tie tvoje testy sú.
A ešte ak ti mrcha prišla 11.11., tak je takmer nulová šanca, že si tri dni predtým mala ovuláciu....
Nerieš 🙂 Cez týždeň si zájdi na vyvolávačku, ak mrchu nedostaneš, zrejme máš len posunutú kvôli stresu. Je to normálne.
Chcem sa opýtať, ta druhá čiaročka - kolajnička by mala silnieť každým dňom? či každým druhým? lebo ja ju mám rovnako silnú včera aj dnes. Ďakujem za odpoveď.
@slonicatko26 skus aj zajtra urobit zajtra by uz mala byt silnejsia,velmi malinko slabne den za dnom,skor obden -kazdy druhy, podstatne ze ju tam mas 🙂
@slonicatko26 deň za dňom nemusíš mať veľkú odchylku aj sa ti môžu zdať rovnaké, preto je lepšie o dva dni si urobiť nebojaj je to ok 😉
@rybicka133 ahoj, uz sa tesim na zajtrajsi test 🙂
Dievcence duch na teste bol len duch a nic viac 😢😢😢😢..ach co mam uz robit?
@slonicatko26 vraj je najlepsie robit kazdy druhy den ... lebo lepsie HTC vyskoci a lepsie vydno na teste potom ako to silnie ;)
@rybicka133 tesim sa na testik ;) a drizm palce !! 🙂
@slonicatko26 kazdy druhy by malo byt vidiet jasny rozdiel 🙂 nepanikaaaaar
@angels882 pomalicky to silneje, neboj, spinenie moze byt kvoli uhniezdovaniu, ak mas 33 dnovy cyklus, tak spinenie sa da vysvetlit uhniezdovanim vajicka 😉 aj ked sa ti to uz raz pokazilo, nemysli hned na najhorsie, aj ked viem ze sa to lahko hovori ale tazsie uskutocnuje 😉 ak spinenie ustane, nie je dovod na paniku 🙂 drzim palce 😉

ved predsta od posledného sexu je to už 35 dní a od posledného menzesu 32 dní :( keby som bola , tak by to už bolo na teste asi zreteľné nie ?