Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 chcem ta povzbudit, ja som mala takuto bolestivu, dokonca, aj na pohotovosti som bola, bo sa nedalo vydrzat, a bac 2jicky. Bud v klude novy hore a bude ok.
@monika0001 ved to ze ani testy nepotrebujem robiť.
@miminkanase ďakujem veľmi pekne dnes ráno už je dobre tak môžem ísť smelo do práce 😘
@marion30 paráda 😊 silnieee ✊😁
@daniela2227 Juchuuu😊😘 normálne nemôžem uveriť🙂 čo len z tohto bude...ak by som dnes nedostala ms,(mám vždy pravidelnú ) kedy lepšie ukáže test?
@marion30 kebyže ja som na tvojom mieste..testujem o 2 dni ešte.. A následne digi..ale to len zo strachu /mala som 3x MA/ 😊 teším sa s tebou a verím že všetko bude ok ✊
@daniela2227 no skúsim o dva dni ak teda nebude ms..ale u mňa je to naozaj dôležité vedieť na čom som ešte stále užívam lieky ktoré musím,v prípade tehu musím ísť na konzumáciu
@daniela2227 Konzultáciu🙂 som chcela napísať..preklep.ja ti moc ďakujem za podporu,😘 a prepáč neviem čo je MA?
Ahojte dievcata. Slubila som, ze sa ozvem. Testy pozitivne, tehotenske priznaky mam len problem je, ze prazdny gestacny vacok. 3doktori mi hovorili, ze uz nemam asi nadej. Ze 1-5%ze sa nieco zmeni. Dnes som isla na sobo s tym, ze uz verdikt teda viem. Vsak vyse tyzdna spinim, vsetci vravia ze je to neuspesne tehotenstvo, tak len cakam kedy same odide, kedy sa vycistim. Prave idem zo sona. Mam dietatko aj srdiecko ktore bije. Cez slzy nwvidim na pismenka len vas chcem povzbudit, aby ste nikdy nevzdavali nadej ❤❤❤
@butterfly333 ✊🏻✊🏻✊🏻
@janka_001 rozplakala si ma! Gratulujem z celeho srdca! :-*
@krajcovicka ďakujem snáď sa už konečne zadari.
@timina22_09 krásny testik gratulujem držím palce
@janka_001 moja zlatá veľmi ti gratulujem a prajem všetko dobré 😘😘😘
@butterfly333 myslis? Och, dufam velmi velmi.
@timina22_09 Juuuj😘krásna ciarka 🙂

@butterfly333 ono obcas Ti to telo povie ovela skor ako ma.prist MS..
Ja som po tyzdni po sexe vedela,ze som tehu a po 13 dnoch po sexe mi vysli //..
😉