Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marion30 určite to dobre dopadne..oddychuj a myslí pozitívne ❤✊
@marion30 drzim silno palceky! Neznasam toto ich "podla poslednej MS".. mna chceli poslat na laparku lebo podla poslednej MS... nastastie som natrafila na pohotovosti na super lekara,ktory mi veril a cakal a poctivo ma sleduje.. preto sa neviem dockat piatka .. uz by malo byt vidiet ❤ tak snad..
@daniela2227 Dakujem,veru taká som unavena,len hlava má strašne k večeru boli a kríže veľmi..stále mám zvýšenú teplotu u mňa teda vždy bolo len 35,6.. a teraz 36,9 a tak..
@monika0001 Tak to máš pravdu,toto čakanie je na nič..🙄 je ešte možnosť že by som dostala ms? Alebo také niečo??
@marion30 určite to bude dobre oddychuj dávaj na seba a malinké pozor. Držím palčeky ✊
@marion30 huraaaaa.... Velmi sa tesiiiim :-* snad nam vsetko dobre pojde a budeme spolu v terminovkach... Jupiii jupiiii... Budes este testovat? Ja veeelmi rozmyslam, ci uz zajtra alebo vydrzim do stvrtka.. Chcem vydrzat chichiiii
@butterfly333 Dakujem moja 😘 aj tebe držím palceky💝
@timina22_09 juuuj 🤗 tak dúfajme že budeme obe terminovky😘 noo ja ešte možno testnem pre istotu či sa drží..no 10 dní mi je dlho čakať😔
@marion30 budeme.. Musime tomu verit. Hlavne nasim drobcom. A kedy? 🙂 a preco je ti dlho cakat 10dni? Cakas prve babo?
@timina22_09 áno prvé..no ide o to že mám chronické ochorenie ktoré musí byť liečene a teda lieky užívať musím zatiaľ..i keď sú obmedzené na minimum keďže lekár vie že sme plánovali tehu ale predsa,nesmú sa v tehu užívať takže tak..😔ináč by som sa tešila ešte viac len takto to je pre mňa utrpenie cakat a rozmýšľať či som tehu a užiť liek aspoň minimum alebo nie😔bábo si prajeme..
@marion30 zavolala by som na gyndu znova a vysvetlila ,co sa deje. Naozaj je blbost cakat 10dni..
@timina22_09 No neviem naozaj čo robiť 🙄 dnes ako som volala tak nebol tam môj doktor,ten ma pozná ale jeho otec v dôchodku už tak on zastupoval a nič že to mám počkať až bude meškať aspoň 10dni😔ani že na krv,no nič vôbec keby bol môj dr tak už by mi odobrali krv aspoň no a ešte že majú dovolenku že robia až v utorok budúci týždeň
@marion30 dnes som 1dpo tak som nasadila duphastone no uvidíme co z toho bude ak bude. Inak idem sa objednať na biorezonanciu čakám kedy mi dajú termín snáď mi tam pomôžu zistiť kde je ten zápal a vyliecia ma.
@butterfly333 tak dúfam vše dobre dopadne😘
@marion30 dúfam aj lebo už ozaj neviem ako si pomôcť ved robím všetko preto aby sa to podarilo.
@butterfly333 Skúšala si Alchemiku?
@marion30 tu beriem už vyše dva roky od ms do ovu.
@marion30 chod si dat do labaku odobrat krv na hcg ako samoplatca... S vysledkami utekaj zmenit liecbu.. Nic ine ti zial poradit neviem,no ja by som to takto urobila v tvojej situacii .. Ja vzhladom na nestastie minuleho roka rano opakujem test a volam lekarovi. Drzim ti palce. Vyries to po svojom a pokoj :-*
@timina22_09 Dakujem ti🙂 ako premýšľam tak premýšľam,napadli ma počkať do pondelka ak tam už bude môj doktor a spýtať sa sestričky,ak nie,nevadí,mám zajtra kontrolu na koznom tak poviem že vyzerá to na tehu tak upraviť liečbu..tebe koľko dní mešká ms?
@marion30 no vidis,nasla si riesenie.. Zajtra mam dostat. Manzel nechce cakat do stvrtka, tak urobim z ranneho. Aj tak to budu uz dva dni od posledneho testu.. Hadam bude silnejsia a volam tiez...
@timina22_09 vyborne🤗 potom príhod testik✊
@marion30 prihodim...aj ta oznacim.. Dufam,ze bude dobre.. Velmi si to zelam. Prihodis aj ty svoj?
@timina22_09 mozem🙂 len už nemám mamatest len taky max

@monika0001
@daniela2227
@lela123 baby moooc vám ďakujem ❤ celý čas ste to vedeli len vy,priateľ až dnes😊 no volala som lekárovi tak ma dovolenku a že podľa poslednej ms mám prísť až o desať dní...tak už len čakať ako to dopadne..