Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika0001 jeeej ty si na tom podobne ako ja...pm 13.8....ovu som tiez mala okolo 29.-30...vcera som bola u lekara tak podla ms som 7+2tt ale podla usg 6+5tt cize presne sedi...blahozelam....snad to dotiahneme do uspesneho konca 🙏✊...bilo vam uz aj ❤???
no tak baby ja neviem, rano som si nasla na toaletaku trocha krvi, tak som myslela, ze sa spustaju kramy a odvtedy nic.....iba bolest brucha ako pred kramami.
@michalka2108 tie obavy su skoro vzdy.A ked clovek cita o to viac sa boji.Necitaj radsej a neboj,bude to o.k😉
@lela123 ďakujem, si zlatá 😊
@majkapple ano krasne bilo a pekne velkostou dobehlo to co malo lebo uz dr bapisal ze 7+1 tt.. a podla ms by som mala byt 7+4 a ze nakvacsia pravdepodonost ovulacie 25.8 ale my sme spolu boli 28.8 takze to presne uz sedi. 😉
@nevludna pre toto som bola ba pohotovosti lebo krv, strasili mimomaternicovym a aha.. dnes kraasne srdiecko
@monika0001 juuuj zlatko gratulujem ti to sú krásne spravy😘😘
@michalka2108 ahooj, no tak to sme dve, presne mam rovnaké obavy, tiež som objednaná na štvrtok až, juuj taka som nedockava🙄to čakanie je hrozné aj keď testy pekne pozitívne, vždy je tam ta obava ci je vše ok.. Tak ti moc držím palce😘
@marion30 áno, presne to tak aj ja prežívam.. Na jednej strane by som sa už chcela naozaj tešiť, občas sa aj teším.. Ale na druhej strane sú to obrovské obavy ... Ale pevne verím že všetko je v poriadku ❤️.. Ďakujem, aj ja ti držím palce 😘 potom si dáme vedieť a dúfam ze sa budeme spolu tešiť
@daniela2227 krasne ciarky 😍😍😍🤗
@daniela2227 je silnejšia😉
@lela123 aj mne sa zdá 😏
@michalka2108 ďakujem moja😍aj ja ti držím palce 😘
@daniela2227 waau silnie😘len tak ďalej, ✊🤗
@marion30 dakujem 😘 stále je tam..ešte ráno som pozerala 😁 tie predtým som musela tak trochu hladat 😏
@daniela2227 ja som vedela,ze to bude silniet 🙂 drzim palceky..
@timina22_09 dakujem 😘 už len aby to dobre dopadlo 🥺
@daniela2227 tiez sa vzdy modlim. Tak verim,ze ano.
@timina22_09 aj ja by som chcela veriť, že sa po 5 rokoch a 3 MA dočkáme..len momentálne je strach väčší 😏
@daniela2227 drzim palce
Ešte mám na vás otázku.. pri poslednom tehu mi nasadili fraxik..nakoľko ale žijeme v UK tak sa k dr nedostanem skôr ako v 8tt..dali mi ich v 9tt ibaže bolo neskoro..plod sa prestal vyvíjať v 5tt..ešte ich mám.. myslíte že by som si ich mala začať pichať.. keď ms naozaj nedôjde? 🤔
@lela123 dakujem 😊
@daniela2227 kedy máš mať ms?
Lebo posledný test si dala 3.10 a odvtedy moc nezosilnel.... 🤔😯

Ešte to neviem vôbec nikto, len manžel a synček, ale ten tomu ešte nerozumie 😚 a vy.. Musela som to už aj niekomu inému povedať... Nechceme to ešte hovoriť ani rodinám a ani kamarátom, ak sa nám to potvrdí, chceli by sme si to čo najdlhšie užiť len my ❤️