Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@angels882 mas priznaky aj na tehu aj mimo tehu, a psychika vie riadne zatocit a po zlej skusenosti 2krat tolko, to ti verim. Ale chladnu hlavu 😉 treba verit v dobry koniec ale pocitat aj s tym horsim. Pichanie v podbrusku je aj sprievodnym javom uhniezdovania, podla mna este nie je vsetko stratene, ak spinenie ustane, je to v pohode, ak nie tak k lekarovi, nech zisti o co ide. Ale dovtedy hlboky nadych a vydych, ziadne neprimerane pozorovanie sa a verit v zazrak vsak idu vianoce, cas splnenych priani a ja ti to zo srdca prajem 🙂
@angels882 ja ti verim, ale dufam ze nikde nepojdes a Vianoce budes doma 😉 Tu uz nevymyslime nic, cas ukaze, lebo je priskoro na skore uzavery 🙂 a nic si nepredstavuj pokial nic nie je iste. Mozno to nevyslo a mozno ano, to este nikto nevie. Vies, my sme velmi chceli babatko a teraz cakame prve. Kazdy mesiac som si bola ista ze to vyslo ale prisla mrcha. Ale aj napriek tomu som kazdy mesiac verila ze to vide, lebo som chcela byt mamou a mamy predsa veria ze vsetko sa podari, aj ked sa nedari. A mamy vydrzia aj ked sa nedari a veria. ( to ma naucila moja Mamina) Tak ti zelam vela sil a stastny koniec, kedykolvek 🙂
Ahojte kocky...dnes som 9DPO a chlap mi schoval testy 😀 ze mi ich da az o 3dni ...lebo ze zase budem len sklamana a testovat ako blazon 😠
@misha666 tak to sa mi paci 😀 spravny postoj chlapa 😀
@misha666 mal by schovat aj penazenku...aby tomu uplne zabranil 🙂)))) zlaty je ;)
@angels882 ked sa bojis...tak skus ist zase k lekarovi ...test si urob o dva dni neskor od posledneho...ci stale silnie ciarka ;) a povedz mu nech ta s uzv poriadne presonuje...lebo mas strach...koli tomu co sa ti stalo v minulosti ;) kolko ti uz meska?? Nechces si kupit digitalny test??
@ebi52
@veronikax
@rybicka133
Ženičky, chcem sa Vás opýtať, či je normálne, že ma prsia neskutočne bolia, na dotyk su veľmi citlivé a v noci som nemohla spať vôbec na bruchu. Ako tak pozerám sú také napnuté a akoby o pol čísla zväčšené. Je to v poriadku?
@slonicatko26 jasne 🙂 uplne najlepsie... Aj ja to mam stale... Stale ma bolia inak tak sa nezlakni potom ked trochu prestanu/ zoslabnu ...
@ebi52 normálne si musím kúpiť novú podprsenku...to sa bude stále zväčšovať? Prepáč, že mám také blbé otázky, no je to prvýkrát.
@slonicatko26 aj umna prvykrat 🙂 no ja mam jednu som som nosila pocas M to som mala prsia o cislo vacsia a teraz je akurat, mne zatial staci... 🙂
@slonicatko26 a robis dnes testik? 🙂 som zvedava...
@ebi52 dnes idem do KE na nakupy tak si kupim novu o cislo vacsiu a budem mat 😉 urobim si dnes testik ale poobede okolo 13:00 , tak keď sa večer vrátim z KE tak tu hodím fotto 😉 dúfam, že kolajnička bude silnejšia ako v piatok, lebo piatkova a sobotnajšia bola rovnaka 🙂
@slonicatko26 tak sa budem tesit, porovnaj to s piatkovou uvidis ze bude silnejsia 🙂 drzim prsty
@slonicatko26 prijemne nakupovanie prajem ;) pred 2 dnami si uz mala pekne viditelnu ciarku ;) pockaj...ze nam dnes az oci vybije 🙂)))
@slonicatko26 je to normálne, pomaly 😉 sa ti nalievajú
@butterfly333 mne sa tam nieco mari
@nynyky ja neviem no do ms 3dni
@rybicka133 ahoj,no ako dopadol test? 🙂
@angels882 ahoj ako testiky silneju?? ja mam presne take priznaky jak ty uz 2.den tak lahko spinim take hnede,krize mi ide rozvalit,vcera neksutocne navaly tepla...skoda ze testik nemam aky urobit...ale tebe pekne silneju...tak nech sa dobre babo uchyti 😉
@isabella22 ahoj test bol rano taky isty ako vcera naobed v noci som mala tiez take navaly tepla zavrate bolest brucha ked som si stlacila potom to nejak preslo ja neviem co to moze byt zajtra idem k dr ale pripravujem sa na to najhorsie to brucho ma bolelo tak nad pupkom

@kalisto ahoj, mozes dat prosim original fotky, lebo z toho negativu mi nie jasne, ci je to kanalik ci druha ciarka 😉 alebo mrkni sama, ak je na tt ruzovy nadych, tak zacina byt dovod na radost 🙂