Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dorkadorkova ahojky,tieto testy som mala aj ja,táto ciarka sa robí v tehu podľa mňa lebo som také mala iba vtedy,ináč nič..máš aj iný test?
@marion30 zatiaľ nie, po víkende skočím kúpiť...
@julianka007 ja riešim tiež rovnakú dilému..., asi len čas ukáže, ale držím Ti palce!
@dorkadorkova Do kelu. Som sa tešila, že ako dobre som nakúpila testy, a teraz ma to len štve... 😂
@julianka007 nemusia byť zlé... len ešte nevieme čo bude😉
@julianka007 su hrozne, kiwiwuki či tak nejsko, že? Mne Všetky ukazovali ducha falošne.
@dominika_sk Aj som si myslela...
@dorkadorkova No tvoje sa mi zdá, že tmavnú
@julianka007 neviem... uvidíme obe
nevydržala som, keď som našla ešte jeden kazetkový Rapi Clear ... baby ja mam pocit, že mi asi šibe a vidím čiarky už úplne všade. A už musím dnes skončiť s testovaním. To je úplne normálna zvislosť. už po 4 rokoch neúspechu a hromade bielych testov a milionov presvitajúcich kanálikov, už túžim vidieť skutočné čiarky. A teraz neviem... Až ma behačka chytila 😨
@julianka007 Aj ja som mala taký a teraz sa hra s hrkalkou.
@lusyc Nieje nič krajšie ako sa pozerať na malého človiečika, ktorý sa narodil z lásky dvoch. Dúfam, že moje testiky budú pekne tmavnut a zažijem to aj ja
@julianka007 vidím ✊🏻✊🏻✊🏻
@julianka007 Tak tak, nech tmavnu a nech všetko ide ako má. Držím palce všetkým snazilkam.
@julianka007 ahoj😘tuu vidim
Tie kiwuwuki test som mala aj ja ale len ma znervoznovali, majú málo farbivá a raz mi vykukla pekná ciarka, tehotná som nebola
@marion30 Aj som si myslela, že budú na figu. Také lacné... Aj tak neostáva nič, len čakať
@julianka007 ja vidim na vsetkych ☺️
@julianka007 na tomto je viditelna ..drzim palceky
@julianka007 ale ja si myslím ze aj najobycajnejsi test ti vie ukázať a podla mňa tam máš tu ciarku✊držím palce
@evita1233
@monika0001
@marion30
Dúfam, že nás oči a testy neklamú a za dva dni (ak vydržím) bude tmavší. 🙏🙏🙏🙏
@julianka007 ja som na začiatku mala tiez na tychto testoch takeho ducha ze to tam nikto okrem mna nevidel...manzel si myslel ze som sa uz zblaznila ze uz vidim aj to co nie je ...a predsa...dusik ktoreho som tam videla len ja postupne tmavol a o par dni sme mali riadne kolajnice....uvidis o 2 dni bude vidiet lepsie...ja tam vidim dusikov aj teraz 🙂 a drzim prsty ✊
@dominy12 Držím silno palce... Po toľkých rokoch snaženia to je až neskutočne a nechce sa človeku tomu ani veriť... 🙏🙏🙏🙏 Nech je zajtra silnejší
@dominy12 ✊🏻✊🏻✊🏻
@julianka007 veď práve 🙂 no zajtra test nebudem robiť lebo žiadny nemám až pondelok sa dostanem do lekárne tak snáď pani červená si dala pauzu na 9 mesiacov 🙂

Baby taka otázok co ste po kyrete, aj vy ste mali taky tlak v krčku ešte 3.den po? Ja som to pred tým takto vôbec nemala alebo si to nepamätám?