Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@smrfinka ja som.mala prve testy tiez pepina a ukaz mi // uz 13 dni po sexe.. kuk mi do albumu ak chces..nejde mi sem nahrat foto
@monika0001 pozriem dakujem 🙂
Ahojte dievčatá chcela by som od vás radu. Vidíte ducha na teste? Ide o to ze počas ovulacie sme mali nechraneny styk s tým že na druhý deň som si nedala kupit tabletku po ktorú som užila po 16h. MS mi mešká 6dni tak som si spravila test. DAKUJEM
@julianka007 parada👏
@julianka007 oni vždy ukazuju druhu čiarku, je to nahoda že si ich kupila prave teraz😁 prajem ti vela šťastia🍀
@dominika_sk ani hej... Neviem... Dufam, len že bude tmavnuť...
@julianka007 to vyzerá veľmi dobre, určite ta nesklamú,ciarka je pekne červená, držím palce✊
@julianka007 krása, prajem bezpróblemové tehuľkovanie!
@dorkadorkova A ty si testovala dnes? Myslím na teba celý deň, že ako to vyzerá.
@marion30 Ďakujem... Dúfam, že to tak bude... 🙏
@julianka007 ale ano, to už teraz vidím, ja som mala také ciarky ze som ich skúmala hodinu, potom od tých 12 dpo boli viditelnejsie😍
@julianka007 mala som tam ducha zas, ale tak ja ani poriadne neviem koľko dpo to je, ak je.... zajtra mi prídu testy, tak uvidíme, ale podbruško cítim riadne
@julianka007 a ďakujem, že na mňa myslíš😉
@archanjel008 za mňa nič😏
@archanjel008 ja tiež zatiaľ nevidím 😕
@archanjel008 nič
@archanjel008 vždy je nádej, koľko dpo si?
Porazi ma z toho,ze to tu nejde pridat. Hodte ocka prosim na tento testik,nie je moj, patri @judit26 .. Original a negativ.
@timina22_09 vidim

Baby ake mate skusenosti s tehotenskym testom pepino s tesca ?
Je spolahlivy pocula som ze ma
Malo farbiva ake su vase skusenosti?