Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@timina22_09 držíme palce✊
@marion30 drzim aj ja

@timina22_09 vidno pekne😉
@lela123 dakujem za odpoved, odovzdam 🙂
@kacenaaa skus si merat teplotu..ta ti vzdy presne ukaze kedy mas ovu.. graf je super..
@kacenaaa myslim si,ze nie kazdej zene sadne rovnaka znacka ovutestov. Rovnako aj tehu. Skus vymenit znacku, popripade skus testovat dvomi znackami. Ale najistejsia je naozaj teplota. Teda ani nie. Kontroly u lekara su najviac iste. Drzim ti palce. Mozno normalne ovulujes,len to tieto testy nezachytia. Nebola by si prva,ktora by mala negativne ovutesty a ovu prebehne, plus je to navyse aj uspesny cyklus 🙂
@kacenaaa testni este vecer 🙂 a skoc na manzela 🙂 pfuj pfuj, vela stastia.
@timina22_09
@lela123 test je teraz slabší
@kacenaaa nevadi,testuj dalej 🙂 ale pre istotu to skuste..
@kacenaaa nepila si vela vody pred tym?
@timina22_09 veľa vody nie ale píla som aj trocha polievky.. Jasne ze to skúsime ;) som zvedavá zajtra
@kacenaaa zevraj dve hodky pred testovanim sa nema pit. Tusim sa rata aj polievka :D mohlo to skreslit vysledok,nie?
@marion30
@monika0001
@timina22_09 tak dievčatá dnes testovacia silnejšia ako kontrolná snáď o dva týždne sa tu ukážem 🙂)) foto nejde pridať.. Sedem mesiacov som nemala ovu začala som brat kyselinu listovú a aha ho ;)
@marion30 das tip na tu polohu ? 😁
@kacenaaa drzim paluchy.. Pfuj pfuj :-*
@daniela2227 😂😂 u mňa od zadu🤗 raz a podarilo sa, môže byt tým ze mam maternicu k chrbtu viac 😂misionár nic
@marion30 my sme to tentokrat tiež tak dali 🤣🤣🤣 tak uvidíme 😁😁😁
@daniela2227 ✊ jooo😂
Je normálne ženy že od ovulácie ma pobolieva pod bruško furt? To čakanie je strašne :D
@kacenaaa je :D ja som tak mala :D ale take bolesti ze som steny skrabala jeden vecer..
@timina22_09 ja mam skôr taký tlak tak divne to cítim a pritom rozmýšľam ci sa tam niečo nedeje uuz 🙂)
Prvé babo som mala na 6ty deň uhniezdenie bolo to v noci a ráno sa mi veľmi točila hlava tak uvidíme

@marion30 snad bude silniet, rovnako ako nam 🙂