Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja som pri malej nemala nikdy ziadne speci chute.. iba co som sa pri nej naucila jest bryndzove halusky 😂
A potom pri kazdom dalsom tehu som mala chute na pikantne..
A teraz pri tomto tehu som zo zaciatku len kolace jedla..ale take ze veterniky,ktore inak moc nemusim 😂, cokolady sa neviem dojest ale zasa keksiky co zboznujem tak tie nemusim.. kakao? Ako nahle si ho dam ide von a pritom ho zboznujem.
Robila som si aj domaci test na urcenie pohlavia..len tak zo zabavy 🤣 a vysiel chlapec.. no podla kalendara cinskeho vychadza dievcatko a aj doki uz naznacil,ze zrejme to bude dievcatko.
@monika0001 aj nám čínsky dievčatko tak som zvedavá je skoro ešte
No ked si pridam jeden rok vychadza mi chlapcek.. ked si necham svoj vek tak dievcatko
@monika0001 ma to byt plus jeden rok lebo lunárny je terajší vek plus jeden 🙂
@vierkapto jasné🙂
Ďakujem dievčatá. Zdala sa mi ta intenzita ciarky veľmi slaba. Ale spravila som inu značku a tam uz je výraznejšia 🙂
@kacenaaa taketo kolaje som ani ja nemala .. 😋😂😉
@kacenaaa krasne,mala som rovnake.. Radost pozerat 🙂 vela zdravicka..
@enusamt
@monika0001
@timina22_09 ďakujem žienky zajtra idem na sono určite uvidíme iba bublinku ale lekár kázal prist.. Asi sa mu nezdalo hcg lebo som mala 117 v pondelok... Ale ja viem ze je všetko v poriadku bruško už neboli a testy stále krajšie 😉😍

@leonie28 no ja ho nepijem ale denne si ho aspoň raz dám k niečomu skratka 🤷♀️ dúfam ze to bude dievčatko na iné nemyslím ale mam dom jedného chlapa úžasného a teším sa zo všetkého úplne 😍💞