Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika0001 ale musím dať termín pôrodu ale to neviem kedy
@kacenaaa tak pod tu a tu zadas poslesnu ms 😉 a vyrata Ti to
http://tehotenstvo.academy.sk/
@lela123 ja to nechaaaapem. Absolútne. Včera som trosku zaspinila na hodinku preto som si dnes spravila testy. Bolo mi divne že prvý vyšiel total čistý keďže včera som mala krásne čiarky. Žeby hcg tak kleslo sa mi nezdalo najmä keď sa ms nespustila. Tak som urobila další tam koľajnice. Další biely. Posledný koľajnice 😂 a vyber si
@mims1520 mne tento test urobil niečo obdobné ... akokeby sa na chvíľku zastavilo farbivo v mieste druhej čiarky a potom postupne odchádzalo .. na jednom mi ostal aj duch, ( posielala som to sem cca mesiac a pol dozadu) následujúci deň testy biele.. čiže kľudne by som uverila, že tie tvoje testy sú jednoducho fakt chybné 😬 skús inú značku..
@enusamt ale kazdy dr to bude ratat od prveho dna poslednej MS
@monika0001 to ano... to viem, ze sa to tak pocita... lenze teraz ma matie to, ze pri prvom som ovu mala na 9dc a "pocty" sedeli... a teraz az 20 - 21 dc
@enusamt ja viem presne keby som otehu.. ak ratam ten datum co je vlastne viac ako tyzden po Ms a ratam datum MS tak mi vychadza termin porodu rozdiel dva dni co doteraz nechapen 🤣🤣🤣🤣
@monika0001 a mne rozdiel 3 dni, pricom ovu bola az o 3 tyzdne neskor, nie o 2... no ozaj sranda toto 😀
Baby kto vymyslel názov že "ranné" nevoľnosti 🤮 skôr celodenné neje vám zle tehulky? Pri prvom mi nebolo vôbec nikdy
@kacenaaa mooja.. pri stell mi nebyvalo ale teraz az do 14tt som vracala..teraz sa par dni drzim uz..
@kacenaaa drzkaj sa

@marion30 ano 11ty😉