Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja som sice nezvracala ale pri 3 detoch som prvy trimester mala zaludok ako na vode
Zdravim mam jednu otazku ms som mala dostat 13 cize stredu tehotensky test som skusala naposledny pred 5 dnami bol negativny ale ide o to ze menstruacny kalendar mi kazdym dnom vyznacuje ms inac este sa mi to nestalo
Aj ked mi ms meskala a mala som dostat 13 tak mi vypisalo ze mi ms meska 3 dni
Teraz mi ms vyznacilo najprv ze mam dostat 13
Potom 14 a dnes ze ms ma prist 16
Nechapem 🤦♀️ Meska mi uz menstruacia teda alebo nie ? 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Viem riadit podla toho by sa nemalo
Ale nestalo sa mi to este ma zaujimalo ci aj Vam takto vynazacuje alebo vam len pise ze vam meska niekolko dni .. ovu neviem kedy bola
@smrfinka kedy si mala ms naposledy? Prirataj 28 dní a máš výsledok kedy by mala prísť
@adrianna23
13 oktobra naposledy
@smrfinka čiže 10,novembra si mala dostat, ale ak máš nepravidelný cyklus tak chápem...no 5-ty deň ti mešká, ak nemáš pozitívne trhu, išla by som ku dr
@smrfinka pozitívne tehu testy
@adrianna23
Skusim
Este dnes test ak nepride do konca tyzden zajdem na gyndu dakujem
Testy negativne ms nikde uz som s toho zufala ak mi meska ms 1 den
Je mozne ze by mi test este stale nic neukazal ??
😒😒😒😒
@mims1520 ako? Skusala si iny?
Už by bolo načase. Ráno urobím. Bude dlhá noc 😊🤗🙏
Ešte som nebola u lekára. Ešte počkám. Zajtra ráno si idem ešte urobiť test. A podľa toho uvidím.
@smrfinka podla mna u teba zohrava velku ulohu stres ako u viacerych bab v tomto fore. Preto mate problemy a nemate MS. Velmi sa na to upinate, hladate duchov na testoch este pred tym ako mate dostat MS... Ja som dlhorocna snazilka, ale takto som k tomu nikdy nepristupovala. Co ma prist to pride urcite 👍👍👍👍
@smrfinka ja som mavala tiez poobede silnejsie testy ako rano pri stellke

@monika0001 mne pri synovi nič a teraz hádam že to bude slečna keď ma tak trápi 🥰🤢