Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ebi52 dakujem pekne 🙂
@katka1274 no nieco tam vidno, ale tazko povedat, ci ciarka ci kanalik? co je to za test?
@hviezdicka111 one step pregnancy. Predtym mi neduchovali tak neviem. Ale farbu maju ruzovu tie ciarky.
BABY uz od stredy mam duchov,,,,teraz je test uz pekne viditelny a zosilnuje,,,ale vzdy mi vnde druha čiarka pekne az po takych 5-7 minutach,,,nikdy nie naraz,,,je to v poriadku??? 😒
@katka1274 čiarka aj ja som taku mala min .tyzden
@lalinka323 a ako rychlo ti silnela? Robila si vzdy len rano?
@lalinka323 teraz pozeram ze si to hore pisala ;) no aj mne to vyslo asi po 10 minutach. A cakam tiez ci to bude aspon trochu silniet.lebo este mam tri dni do ms
@katka1274 dnes mam uz pekne viditelnu,,,rapiclear robim vecer...prave som sa tu ale pytala,,,ze ci je v poriadk,ze aj ked je uz pekne pozitivny ,,ale vynde druha ciarka vzdy po 5-7 min,,,ci je to ok....som z toho trocha v strese...myslela som ze dnes uz konecne vystrelia dve naraz ale ta druha sa zase ukazala neskor...
@katka1274 no len ja uz nemam duchov,uz mam ciarky,,testovacia je trocha slabsia ale je slna,,,len vzdy po limite,,myslim ze by mi malo uz ukazovat pekne nazar nie
@lalinka323 kamoska ma uz tretie babo a pri vsetkych jej to silnelo dva tyzdne takze myslim ze ok. Mna utesuje ze tie moje ciarky su ok a ze je to urcite tehu. Ze inak by ten test bez hcg nereagoval
@lalinka323 u mna je ten problem ze budem musiet brat lueky na udrzanie a preto neviem kedy mam ist uz dr.ci radsej nepojdem skor ako neskor.mne tieciarky ukazuje len rano.poobede tam niesu.ale zase dotedy bol neg a prvy duch 7dpo.
@katka1274 @ lalinka323 caute babenky, vediete zaujimavu diskusiu, a je pravda ze kazde skore testovanie zacina duchmi 😉 ale nevidim zmysel testovat sa rano a poobede a porovnavat to. Nakolko vo vacsine pripadov je hcg najviac v moci rano, lebo je "nazbierany" za celu noc, preto aj rano tt pekne ukaze, narozdiel od poobedia kedy viac pijeme a moc automaticky riedime 🙂 Porovnavat treba tt rano/ rano alebo poobede/ poobede, aby bola koncentracia hcg rovnaka, tolko k tomu 🙂 A ked je ciarka po limite, brala by som to zatial s rezervou, lebo aj na tt infe pise, ze vysledok treba citat v limite, a ked ste tehu bude v limite, aj ked mozno casom 😉 drzim vam palce 🙂
Juj baby ako vam ja zavidim tie co vam ukaze na testikoch //
☹
@katka1274 tak ak az po 10 min. tak je to OK, ci je ciarka ruzova alebo cervena 😀 Nemas sa co bat 😉 Moja skusenost, ked mi meskala par dni, tak som za druhou ciarkou cakala do limitu az na cca 10 den meskania sa ciarka zacala objavovat subezne. A tiez som citala ze v moci je zbytkove hcg, co je logicke, to tiez ale znamena ze kazde telo ho vylucuje inak, cize co ja mozem mat za 5 dni, ty mozes mat na teste za 10. Dolezita je hladina hcg v krvi. A ak vies ze si rizikova, a mas 2 // tak utekaj na gyndu nech to sledujete pekne od zaciatku. Nemas co stratit iba ziskat 😉
@tinkafe no chcem este zajtra a stredu testnut ci tam je alebo to bude predsa kanalik a pojdem. Sak to ze to muskm hned podchytit. Sak to ze to je individualne. Mne pri prvej ukazal test az po dvoch tyzdnoch meskania ;) som si myslela ze mam crevnu chripku. Normalne si zacinam o sebe mysliet ze uz som paranoidna s tymi ciarkami ;) teraz este dufat ze to nebude tym ze su dve, bo to by som nevynosila ; (
@katka1274 Ja som dnes 8 dni po KET, ciarka je trosku silnejsia, na dnes rano som zacala hnedo spinit...tak uvidime co z toho bude....

@ivushka14 ja som prve 3 testiky robila rano za sebou, aby som vedela ci ciarocka tmavne a teraz raz za dva, tri dni pre istotu 😉, lebo k dokimu idem az 22 😉 tak ti zelam nech ti / pekne ruzoveje 🙂