icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tinkafe
15. dec 2014

@ivushka14 ja som prve 3 testiky robila rano za sebou, aby som vedela ci ciarocka tmavne a teraz raz za dva, tri dni pre istotu 😉, lebo k dokimu idem az 22 😉 tak ti zelam nech ti / pekne ruzoveje 🙂

katka1274
15. dec 2014

Tak dnes rano opat duch. Nezda sa mi tmavsi ako vcera.zacinam sa bat ze kanalik. No nechapem rano ,, pozitivny,, poobede negativny. A to mam rovnake testy.

ivushka14
15. dec 2014

@tinkafe
no este mam jeden lebo som mala 2 v 1 a velmi ma laka ist zaraz znovu skusit ale asi pockam do rana...
a ked tam bude nieco podobne tak sa objednavam aj ja veru 🙂
a podobne gratulujem
ja sa zatial snazim tvarit prirodzene zatial doma.. nechcem nikomu nic 🙂

slonicatko26
15. dec 2014

@ebi52 dakujem pekne 🙂

hviezdicka111
15. dec 2014

@katka1274 no nieco tam vidno, ale tazko povedat, ci ciarka ci kanalik? co je to za test?

katka1274
15. dec 2014

@hviezdicka111 one step pregnancy. Predtym mi neduchovali tak neviem. Ale farbu maju ruzovu tie ciarky.

lalinka323
15. dec 2014

BABY uz od stredy mam duchov,,,,teraz je test uz pekne viditelny a zosilnuje,,,ale vzdy mi vnde druha čiarka pekne az po takych 5-7 minutach,,,nikdy nie naraz,,,je to v poriadku??? 😒

lalinka323
15. dec 2014

@katka1274 čiarka aj ja som taku mala min .tyzden

katka1274
15. dec 2014

@lalinka323 a ako rychlo ti silnela? Robila si vzdy len rano?

katka1274
15. dec 2014

@lalinka323 teraz pozeram ze si to hore pisala ;) no aj mne to vyslo asi po 10 minutach. A cakam tiez ci to bude aspon trochu silniet.lebo este mam tri dni do ms

lalinka323
15. dec 2014

@katka1274 dnes mam uz pekne viditelnu,,,rapiclear robim vecer...prave som sa tu ale pytala,,,ze ci je v poriadk,ze aj ked je uz pekne pozitivny ,,ale vynde druha ciarka vzdy po 5-7 min,,,ci je to ok....som z toho trocha v strese...myslela som ze dnes uz konecne vystrelia dve naraz ale ta druha sa zase ukazala neskor...

lalinka323
15. dec 2014

@katka1274 no len ja uz nemam duchov,uz mam ciarky,,testovacia je trocha slabsia ale je slna,,,len vzdy po limite,,myslim ze by mi malo uz ukazovat pekne nazar nie

katka1274
15. dec 2014

@lalinka323 kamoska ma uz tretie babo a pri vsetkych jej to silnelo dva tyzdne takze myslim ze ok. Mna utesuje ze tie moje ciarky su ok a ze je to urcite tehu. Ze inak by ten test bez hcg nereagoval

katka1274
15. dec 2014

@lalinka323 u mna je ten problem ze budem musiet brat lueky na udrzanie a preto neviem kedy mam ist uz dr.ci radsej nepojdem skor ako neskor.mne tieciarky ukazuje len rano.poobede tam niesu.ale zase dotedy bol neg a prvy duch 7dpo.

tinkafe
15. dec 2014

@katka1274 @ lalinka323 caute babenky, vediete zaujimavu diskusiu, a je pravda ze kazde skore testovanie zacina duchmi 😉 ale nevidim zmysel testovat sa rano a poobede a porovnavat to. Nakolko vo vacsine pripadov je hcg najviac v moci rano, lebo je "nazbierany" za celu noc, preto aj rano tt pekne ukaze, narozdiel od poobedia kedy viac pijeme a moc automaticky riedime 🙂 Porovnavat treba tt rano/ rano alebo poobede/ poobede, aby bola koncentracia hcg rovnaka, tolko k tomu 🙂 A ked je ciarka po limite, brala by som to zatial s rezervou, lebo aj na tt infe pise, ze vysledok treba citat v limite, a ked ste tehu bude v limite, aj ked mozno casom 😉 drzim vam palce 🙂

tinkafe
15. dec 2014

@ivushka14 testni rano a uvidis, drzim vsetkych 10 🙂 ja by som uz rada na gyndu, nech to tam okukne ale este musim vydrzat, tak len modlim aby bolo vsetko OK 😔 inak ja som svojej polovicke povedala hned, to sa nedalo utajit :D

kotatko1232
15. dec 2014

Juj baby ako vam ja zavidim tie co vam ukaze na testikoch //

katka1274
15. dec 2014

@tinkafe no lenze na tychto testoch je napisabe ze vysledok treba odcitat az po 10minutach.a ze je jedno akej intenzity je ciarka. Je to este akoro.lenze ja to bohuzial musim zistit cim skor nakolko to je dost rizikove tehu a muskm brat lieky a byt sledovana.

tinkafe
15. dec 2014

@katka1274 tak ak az po 10 min. tak je to OK, ci je ciarka ruzova alebo cervena 😀 Nemas sa co bat 😉 Moja skusenost, ked mi meskala par dni, tak som za druhou ciarkou cakala do limitu az na cca 10 den meskania sa ciarka zacala objavovat subezne. A tiez som citala ze v moci je zbytkove hcg, co je logicke, to tiez ale znamena ze kazde telo ho vylucuje inak, cize co ja mozem mat za 5 dni, ty mozes mat na teste za 10. Dolezita je hladina hcg v krvi. A ak vies ze si rizikova, a mas 2 // tak utekaj na gyndu nech to sledujete pekne od zaciatku. Nemas co stratit iba ziskat 😉

katka1274
15. dec 2014

@tinkafe no chcem este zajtra a stredu testnut ci tam je alebo to bude predsa kanalik a pojdem. Sak to ze to muskm hned podchytit. Sak to ze to je individualne. Mne pri prvej ukazal test az po dvoch tyzdnoch meskania ;) som si myslela ze mam crevnu chripku. Normalne si zacinam o sebe mysliet ze uz som paranoidna s tymi ciarkami ;) teraz este dufat ze to nebude tym ze su dve, bo to by som nevynosila ; (

laauraa
15. dec 2014

neviem baby vidite tam nieco ... a mohli by ste mi to dat do negativu ? dakujem pekne 🙂

piacere
16. dec 2014

@laauraa ja tam nevidím nič 😨

mariajuraj
16. dec 2014

@katka1274 Ja som dnes 8 dni po KET, ciarka je trosku silnejsia, na dnes rano som zacala hnedo spinit...tak uvidime co z toho bude....

misha666
16. dec 2014

12DPO...kanalik? ci je tam kus ruzovej? inak pichanie a bolesti v brusku neprestavaju 😕 mrcha ma prist az v piatok 🤐

balinka
16. dec 2014

@misha666 toto uz nieje kanalik.zruzovieva sa☺

misha666
16. dec 2014

a negative

misha666
16. dec 2014

@balinka waw kiez by si mala pravdu, tak predsa mi az tak nesibe 😵

piacere
16. dec 2014

@misha666 aj ja si myslím, že toto nie je kanálik, má to ružový nádych, v skutočnosti musí byť ešte krajšie vidieť 🙂

rokkisu
16. dec 2014

@misha666 tehu 😉

misha666
16. dec 2014

@piacere
@rokkisu dufam ze mate pravdu zienky...zajtra testnem zase snad bude silnejsia 😵