Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@misiatkooo tazko povedat, kedze treti test je ina znacka s inym mnozstvom farbiva...skus zajtra znova ten spodny test a viac sa bude dat hodnotit... no za mna je ten spodny zatial najsilnejsi
@enusamt lebo tie co som predtym robila uz nemali 🙄🤦♀️ tak som zobrala tieto. Ale mam neskutocny strach ci vobec hcg stupa.
@adita7777 aka je to znacka testu,prosim ta?
@timina22_09 maybe baby
@adita7777 čiarka pekne silnie
Ďakujem, tak som veru zvedavá.
@misiatkooo Pri mimomaternicovom stúpa HCG rovnako rýchlo, takže to z testu nezistíš. Mne sa posledná zdá trochu tmavšia. Držím palce.
@anniii aj kamaratka mi pisala ze ona mala pri mimo obrovske bolesti a to ja nemam zatial skoro ziadne teda minimalne. Pondelok som objednana na krv tak uvidime. Dakujem krasne za podporu 😘
Tato stránka dobre zhoršuje kvalitu 😂
@misiatkooo mne ked netmavli tak sa neuchytilo dobre a ked som vydadila duphaston tak prisla normalne ms
@misiatkooo ale podla mna tebe tmavnu
@vevericka13 ano? Ten beriem aj ja do kelu. No ja som skusala teraz iny test a zda sa mi ze ciarka je najsilnejsia zo vsetkych...je to ta ista znacka ako predtym len tycinkovy
@daniela2227 mne to pride ako zly test nemas este iny?
@daniela2227
Prepac ale podla mna to je skor rozliate farbivo .. neviem ale tie testy s modrym farbivom su hrozne skus
S klasickym ruzovym ..
Drzim
Palce
@misiatkooo toto uz je krasna ciarka 🙂
@enusamt aj mne sa zda uz omnoho lepsia 😊 boze dufam ze to dobre dopadne. Az v pondelok krv tak budem cely vikend trpnut 🙄

@kacenaaa som v práci momentálne a urobila som si dva a nič takze nič z toho, nevadí