Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 ďakujem dufam ze bude vsetko ok
@misiatkooo dnes nie..ale včera som robila tento
@daniela2227 je tam slabucka ciarka. Ked mam pravdu povedat najviac sa mi osvedcil test women secret tycinkovy skus vyskusat. Tieto pruzkove su tusim onicomc🙄
@misiatkooo ja žijem v UK a ten tu nezozeniem 😒
@daniela2227 jaj to je skoda lebo ten je pre mna TOP
@misiatkooo nevadí.. skúsim zajtra ten..čo včera.. a uvidíme 😏
@daniela2227 budem velmi drzat palce 😊
@misiatkooo ďakujem ti 😊 aj ja tebe..aby všetko dobré dopadlo
Baby prosim vas, aj vy ste boli take chore na začiatku? Ked ste čakali na potvrdenie. Schytala som nadchu, kašeľ a dokonca aj kútik na ustach. A mam neznesitelne bolesti tupa bolest niekedy pichlava. Poraďte prosím 🙂
@zuzka.de Ahoj, skus urobit inu znacku, ciarka vyzera byt nedokoncena, mozno sa rozpil...
@vejuska23 mozes paralen, ten sa moze aj v tehu...ked sa to neda vydrzat ;)
@misiatkooo tak toto bude tehu urcite, drzim palce, taku silnu som teda ja nemala, iba ked som bola tehu, gratulujem 😃
@vevericka13 paralen je nič 🙂 moc nezabera. Davam cetebe celaskon magnezium kyselinu listovu a bohuzial aj paralen grip plus caje a caje a caje :D
@vejuska23 nic ine nemozes 🤷♀️
@vevericka13 dakujem dufam ze mas pravdu 😊 skusim este sobotu a pondelok krv 😊
@vevericka13 ja sa len bojim aby to viac este neuškodilo :/
Ahoj žienky myslíte že si môžem na farbiť vlasy? Neškodí to veľmi v tehotenstve?
@kacenaaa mozes farba bez amoniaku len sampon
@misiatkooo krv bude urcite pozitivna, pri takej ciarke, ked to stale rastie, v pondelok bude cez 1000 🙂 uvidis 🙂

@misiatkooo pekna ciarka