Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
mna píchal a v tedy sa moja blška ukladala do maternice mna tak píchal že až do kolien padala do 2 mesiac cca potom sa to ukludnilo
No akurát že mne mrcha nakoniec prišla tak nič
A testom už veru veriť nebudem
@dianka5542 mne sa zdá ze vidím trocha
@adita7777 aj tak by som testla ešte po ms, nie je ti neobyklé... aj moja sestra mala pri oboch deťoch jeden menzes normálne... sesternica zistila, že je tehu až vo štvrtom mesiaci, kebo dovtedy bola ms...
@dorkadorkova mala som iba večer krvácanie chvíľku a veľmi malo krvi a dnes už zase nič. Asi najlepšie bude ísť k tomu doktorovi
@adita7777 ja myslim,ze to je stale tam. Skus este test,popripade rovno lekar. Pri biochemku by si normalne krvacala dalej,normalna ms..
Ahojte, potrebujem radu. Dnes by som mala byt 11 DPO (15. som mala ovulaciu). Vcera mi začali bolesti krížov a v podbrušku. Včera ráno 10 DPO som mala na teste ducha a dnes 11DPO už vôbec nič. MS mám dostať teraz v sobotu 30. MS mám dosť nepravidlnú tak neviem čo si mám myslieť. Stalo sa to niekomu už? Mám enjakú nádej?
@timina22_09 skúsim teda test a uvidím čo ukáže keď tak budúci týždeň pôjdem k doktorovi
@adita7777 ✊🏻✊🏻✊🏻
@enusamt presne to som chcela pisat. 🙂

@vejuska23 veru nič nevidim😏