Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adita7777 ešte by si mohla skočiť na pohotovosť, že ti vyšiel pozitívny tehu test a že si zakrvacala. Môžu ti zobrať krv na hcg. A pichnúť injekciu na udržanie. Prípadne ti môžu dať tabletky. Tehotenské testy iba tak nevychádzajú pozitívne. Kedy máš/mala si termin MS
@julianka007 len tu ide o to že ja to nemám ani potvrdené ani nič, ale mám ako take krvácanie že mala skrvka za 5 hodín.. mne meškajú dva týždne preto som to zistila a s priateľom sme mali nechránený styk predtým ako som mala dostať.. ale neprišla až teraz toto
@adita7777 Súhlasím s @julianka007 - mohla by si skočiť na pohotovosť. Aj ja som v prvom tehotenstve začala krvácať, keď mi MS meškala dva týždne a nie trošku, ale poriadne. Dali mi lieky na udržanie a dopadlo to dobre, malý má už 18 mesiacov.
@anniii
@julianka007 baby nemohlo to byť uhniezdenie tiež som to tak mala jednorazovo a testy silneli krásne
Podľa mna to mám všetko zo stresov, začalo mi to v práci dnes som mala v práci aj bolesti po nervoch pichanie a prišla som domov som v klude dala som si čaj a všetko prešlo
@adita7777 ahoj. Ako si sa rozhodla? Krvácanie ustúpilo?
@julianka007 ahoj, tak všetko ustúpilo v podstate to teda trvalo jeden deň, take špinenie a keďže teraz robím každý deň do nedeľa ( od 8-21 ) najbližšie k lekárovi môžem ísť v pondelok a zistím viac
Len ešte premýšľam, či si mám urobiť predtým test ako tam pôjdem, aspoň teda deň pred aby som mu vedela povedať alebo kašlať na to a on ma už pozrie. Len nechcem aby bol ľahostajný k tým testom ktoré som si robila predtým.
@zuzicka256 podľa mňa je to tam 😍 držím palce
@jarka0 dufala som ze len zle vidim 😏
Nie ze by som sa na dalsie pripadne tehu alebo babo netesila ale necakala som ze to moze prist tak skoro... Oooch no skusim o par dni zas. Dakujem ti 😃
@zuzicka256 niečo tam je 🙂
@vejuska23 mylsim ze myslíš tu tenkú čiarku blízko kontrolnej ale to nebude asi tehu čiaročka lebo je moc blízko😐
@vejuska23 aj mne sa to zdá príliš blízko..
@julianka007
@kvetinka125
Nevadi baby dakujem Vam 🙂 ta mala nadej este vo mne ostalo po včerajšom spineni tak snad este uvidim tie vytúžené 2 ciarky 🙂 aj ked mam cil pocit ako keby vo mne nieco chybalo
@vejuska23 držím palce ♥️
@kvetinka125 dakujem pekne 🙂
Ahojte dievčatá . Prosím o radu.
Mám pozitívne tehotenské testy a už viac ako týžden mám pocity ako pred MS. Je to normálne ???
K lekárovi idem zajtra ale už som z toho nervózna. 🤦
@misickaj19 roztahuje sa maternica 😉
@enusamt 😘 ďakujem za odpoveď a ukludnenie 😋
@misickaj19 ja tuto bolest a bolest krizov/chrbtice mam kazdy den 😀 som v 8tt
@enusamt ❤️❤️😍 gratulujem ti ❤️ už je aj akcia srdiečka ?? Ja som po ivf a zajtra mam 13ty deň po vklade embrya. Testy som urobila už tri lebo som mala len ducha. Ale dnes to bola riadna viditeľná kolajnička 😋

@adita7777 prsia su dobry znak😉