icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

enusamt
27. nov 2019

@misickaj19 tak to su riadne silne 👌
Bola som v pondelok (7+1) a uz bilo 🙂 o dva tyzdne este kontrola

misickaj19
27. nov 2019

@enusamt super tesim sa s tebou 😍 nech to dobre dopadne 😋

enusamt
27. nov 2019

@misickaj19 tebe tiez. Drzim palce ✊

smrfinka
27. nov 2019

Baby ked je ovu neskor tak aj ms pride neskor vsak ? Jak si to mam... vypocitat kedy priblizne bola ovu ked som dnes dostala ms ?
Naposledy som mala ms 13 oktobra a dalsia ms az dnes
Iba By som chcela byt v obraze ze .. kedy cca asi ta Ovu bola kedze mi 2 tyzdne meskala ms ..
dakujem

enusamt
27. nov 2019

@smrfinka ak mavas poovulacnu fazu rovnaku, tak od dna ms odpocitaj tu fazu a vies, kedy bola ovu

julianka007
28. nov 2019

@smrfinka pri takomto cykle je veľmi ťažké povedať kedy bola ovulácia. Tak ako predovulačna fáza môže byť rôzne dlhá u každého, tak aj poovulacna. Ak chces vedieť kedy mávaš ovulaciu, tak spôsob ako to zistiť je, že si budeš merať bazalnu teplotu. Ale úplne teoreticky. Pri pravidelnom 28 dnovom cykle je poovulacna fáza 14 dní. Ak si odratas 14 dní od začiatku teraz prebiehajúcej MS, tak by ti mohlo úplne teoreticky vyjsť približný deň ovulácie, ale nespoliehala by som sa na to.

polovnicka92
28. nov 2019

Zienky ahojte, chcem sa opytat na skusenoat s pepino testom v poslednej dobe ake mate skusenosti? Duchuju??

monika0001
28. nov 2019

@polovnicka92 ja som iba pepino robila a to 13 dni po sexe a vysiel mi sice duch ale pekne viditelny a vola som tehu

lucinika
28. nov 2019

@misickaj19 ja som to mala pri oboch tehotenstvach, príznaky ako na prichádzajúcu MS, bolesti v podbrušku, pichanie, bolesti prsníkov. Je to normálny jav, maternica sa mení a rastie. Zlým znakom je ak by si mala obrovské bolesti v jednom mieste (vaječník), vtedy by sa mohlo jednať o mimomaternicove tehotenstvo,avsak podľa toho čo opisujes je všetko v poriadku a môžeš si tým pádom byť istá ze je všetko ako ma byt 😉

lucinika
28. nov 2019

@smrfinka no neviem naisto, MS som mala vždy pravidelnú 30 až 31 dní cyklu. Avšak pri druhom tehotenstve som mala v deň MS iba slabulinku druhu čiarku a podla meraní plodu bolo bábätko vždy o 8 az 9 dní väčšie než podľa MS 🤷‍♀️

adita7777
29. nov 2019

@julianka007 nakoniec som dostala normálnu ms tak asi to išlo von

lela123
29. nov 2019

@adita7777 to mi je luto,pre istotu sprav po ms test.Ale asi to bude to biochemicke😏

adita7777
29. nov 2019

@lela123 to je v poriadku, nebolo to plánované tak už keď sa budeme snažiť tak hádam sa podarí 🙂

dorkadorkova
29. nov 2019

@adita7777 to mi je ľúto...

smrfinka
29. nov 2019

Nepochopim po roku .. sme sa s manzelom rozhodli zase snazit o male po novom roku sme pevne rozhodnuty ze pojdeme na IVF ale este predtym sme chceli skusit stastie ale ako naschval tento cyklus teda ten minuly a ten su hrozne tak najprv mi ms meskala cca 12 dni.. ( testy negativne )
A predvcerom ked ms dorazila tak bola a teda je velmi slabunka skor ruzove spinenie mam to len pri utreti nepotrebujem ani vlozku prvy den .. divne pichanie v maternici a menstruacna bolest teraz uz nic ani ziadnehop krvacania sa asi nedockam 🤷‍♀️
Nechapem taku ms som este nikdy nemala preco cim to moze byt je to normalne ? Zial na gyndu nemam sancu ist.. az do vianoc maju vsetko plne teda mozu ma zobrat na ultrazvuk az po novom roku 🤷‍♀️🤷‍♀️
Zijem v UK 🤦‍♀️

kvetinka125
Autor odpoveď zmazal
kvetinka125
Autor odpoveď zmazal
kvetinka125
Autor odpoveď zmazal
julianka007
29. nov 2019

@adita7777 ach to ma mrzí... 😒 Prajem nech sa vám čoskoro znova zadarí a nech sa tam poriadne zabyva... Po takomto nevydarenom tehu žena začne ešte viac túžiť po bábätku... Tak nech ho máte čo najskôr. 🙏😍😉

naty1987
29. nov 2019

@adita7777 skús ešte tehu test možno ešte nič nie je stratené uvidíš držím palce

adita7777
29. nov 2019

Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne za podporu 🙂

adita7777
29. nov 2019

Ale dosť som si poplakala, netušila som že je to až take silné 🙂

pavla137
29. nov 2019

ahojte. nikdy som nečítala čo je to duch na teste, ale tiež je pravda, že som nikdy dietatko neplanovala hoci sme boli manželia, davala som si "načas" chcela som ešte studovat a cestovat....a prišlo to akosi náhodou.chcem vsak napísat aj svoj príbeh, že prvýkrát, ked sme sa rozhodli spať spolu normálne* 🙂 tak som si spravila test asi po týždni, (v auguste to bolo) ale akonáhle sa mi zobrazila slabulililinka čiarka, vlastne akoby taký duch, skutočne neviditelná čiarka,neriešila som ducha neducha. proste som nebola očividne tehotná -ale opak bol vlastne pravdou, čo som vobec teda netušila. krvácanie som mala úplne normálne v auguste aj septembri....ale niečo mi hovorilo od začiatku,aj po tom prvom neuspesnom teste, že som tehotná ..od prvého momentu kedy som aj reálne bola...a další test som spravila( ako vidis na fotke, seriu testou každe rano po sebe) a to bolo po tom prvom nechranenom pohlavnom styku mesiac (niektore mesiac a pol. ) slabunke to bolo a tam som si už niečo zacala pripustat....že asi tehotna som..posledný a jasný test som si robila až v oktobri (ten najvacsi test viď)a popravde som isla k lekarovi s tym, že som asi v 8tt a on mi povedal, že som v 12tt (11plus3 dna 29.10). musím sa priznat,a chcem sa vam o tom zdeliť, že to bol spirituálny zážitok, ked som otehotnela. ja som to v sebe mentálne akoby odmietala...ale citila som asi dva dni po tom styku, že ma cele podbruško neskutočne príjemne šteklí, celá som bola horuca a a z niečoho som mala v sebe akoby hormony endorfinov..nepripustala som si to celé,ved konieckoncov som celý trimester bola taká "že asi ani nie"...casom som sa spätne vrátila k detailom a možno niektorá z vás má podobnú skusenost. možno je to blbost. to je jedno konieckoncov. som stastne tehotná v 15tt + 5 a dúfam, že všetko bude dobré...

lela123
29. nov 2019

@adita7777 poznam,a po bio sa casto hned dobre otehotnie,aj ja som tak.Hned na druhy mesiac😉A ozaj aj prsia prestali boliet?

adita7777
29. nov 2019

@lela123 neprestali ale to už pripisujem k tej ms. Ale pre istotu sa dám skontrolovať u doktora

lela123
29. nov 2019

@adita7777 lebo mna prestali vtedy a uz som vedela,ze je koniec.No uvidis.

adita7777
29. nov 2019

@lela123 ja mám prsia stále citlivé a ma aj napínalo dnes, hádam to nebude nič vážnejšie..

monika0001
29. nov 2019

@pavla137 takze vlastne si majovka ako ja ? 😉
Ja som dnes 16+2

lela123
29. nov 2019

@adita7777 no ten test urob urcite

naty1987
30. nov 2019

@monika0001 už 🤩🤩🤩🤩 juuuj krásne rastiete