Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nataly12345 mne sa vidi ze tam je //
@simbatko ďakujem za odpoveď tak to asi pre istotu spomeniem zubárovi.
@nataly12345 tiež niečo slabe vidim.
@nataly12345 ja som vcera bola u zubarky a aj pri prvej dcerke mi pichli anestezu..ale len pri vrtani.. zapal silny. Nedali by sme to bez toho..vraj sa moze.. ale trhat nie mi vcera vravela.. tak drzim palce..
Tiez mam pocit ze tam tu druhu ciarku vidim..
@monika0001 rozhodla som sa že ten zub odložím na pondelok, zatiaľ to viem vydržať s bolesťou a ak som tehotná tak v pondelok už by mala byť silnejšia čiarka
@monika0001 a zaujimave je že pri prvom tehotenstve sa mi prerezala osmička a teraz sa mi začala prerezavat ďalšia, lenže mi ide do sánky tak mi ju musia vybrať,tak možno že to je znamenie 😃
Ahojte som zúfalá mam zápal tam dole už dva týždne môj doktor mi na to nič nedáva len rozalgin ten nezaberá... Neviem co mam robiť strašne to svrbí všetko mam skúsiť pohotovosť poraďte? Nevysmeju ma?
@kacenaaa urcite vyradit sladke veci,nasadit probiotika a na svrbenie je dobry canesten
@nataly12345 vyzerá to dobre 👍
@nataly12345 je tam čiarka, ja som začínala na takých testoch a už som v 16tt
@nedockavka372 ďakujem 🙂
@marion30 ďakujem 🙂
@nataly12345 ms má byť kedy?držím palce ✊❤
@marion30 zajtra má prísť tak uvidíme či príde 🙂
@littleloves ano,silnejsi...pevne verim,ze kazdym dnom bude ciarka tmavsia.Drzim palce
@nataly12345 zda sa,ze tmavne...ciarku vidim,len musim podotknut,ze tieto testy v poslednej dobe dost duchuju,dufam,ze to nie je tento pripad...drzim palce
@kukurica77 no nedalo mi to a práve kvôli tomu že som tiež čítala, že duchuju dosť som si teraz robila pepino test a takto mi to vyšlo v limite
@nataly12345 krása👍❤ešte keby si mala mamatest tak tam už by bolo vidieť ešte lepšie
@marion30 mám ale ten si nechávam na zajtra 😃 s mamatestom mám dobrú skúsenosť už z predošlých tehu. Len už by som tam chcela vidieť silnejšiu čiarku nech mám čo ukázať mužovi 🙂
@nataly12345 tak tu je vidno tiez...co ja viem?! Pepino vraj este nesklamali, takze je to na dobrej ceste.Tak to vyzera,ze budes tehula.
@nataly12345 tak to už bude krása ciarka zajtra 👏👌
@nataly12345 vidno pekne
@nataly12345 supeeer 😍je to tam, gratulujem

Ahojte máte skúsenosti že test dr. Max duchuje,alebo robí kanáliky? Nemám ešte termín Ms, až o tri dni,ale zajtra idem vyberať zub osmičku a pre istotu som si urobila, kvôli anestéze atď...ale neviem či tam niečo vidím alebo sa mi to zdá. Fotene teraz večer čiže blbé svetlo a asi 8 minút potom ako som si ho spravila