icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivela
30. dec 2019

@anna1971 20.12 si písala, že ti krv vyšla negatívna, duphaston ti dr. predpísala na udržanie (podporu) prípadného tehotenstva nie na MS, ak by si bola tehotná dnes po 10 dňoch by si mala na teste kolajnice.. hovorím z vlastnej skúsenosti a po dvoch potratoch, v deň meškania silnejší duch, letela som k lekárovi na ultrazvuku nič, nasadil mi duphaston a o týdeň koľajnice a dutinka, o ďaľšie dva týždne mini a ❤️ treba byť trpezlivý, držím ti palce!

muriel1987
31. dec 2019

@dada2610 ahoj, ja som s ním mala doteraz dobrú skúsenosť, potvrdil mi posledné tehotenstvo ale pred týždňom mi ukázal ducha.... ale tehotná zial niesom. :/

mala_kari
1. jan 2020

Ahoj dievčatá, tak asi planý poplach, 26 DC a čiarka nesilnie 🤔 uvidíme, za dva dni by to malo (ne) prísť...

kacenaaa
1. jan 2020

@mala_kari to vôbec nevyzerá na plány poplach

mala_kari
1. jan 2020

@kacenaaa Myslíš? Včera som sa testovala tým istým baby top testom ako @dada2610 a bol snehobiely 🙈 toto je opäť baby top test, dnešné ráno, ale iný druh...

babatkoo
1. jan 2020

@lejla2814 grarulujem. Ja som mala taketo testy v 26DC.

kulumulu123
1. jan 2020

@mala_kari mala som rovnaky test na 28 den dnes mam termin porodu ☺

mala_kari
1. jan 2020

@babatkoo
@kulumulu123
Juuj, tešíte ma, dievčatá, ale strašne ma mätie ten večerajší negatívny test 🤔 že by si zo mňa tie testíky robili srandu? 😆

mala_kari
1. jan 2020

@kulumulu123 gratulujem a držím päste ♥️

kulumulu123
1. jan 2020

@mala_kari dakujem uz Len cakame kedy to pride ☺

kulumulu123
1. jan 2020

@mala_kari pockaj Este 2-3dni a urob novy test strasne velmi drzim ✊✊✊✊✊✊

lejla2814
1. jan 2020

@babatkoo a koľko dňový si mala cyklus? a ovuláciu vieš kedy si mala? mne len ide o to, aby boli cca 10-12 dní od ovulácie takto silné testy.

babatkoo
1. jan 2020

@lejla2814 cyklus som mala 28 dnovy, ovulacia 13-14 den. Od 18 dna som citila trhanie v maternici a u mna aj bolesti noh ako pri chripke.

lejla2814
1. jan 2020

@babatkoo ja mám bolesti ako na menzes, dosť intenzívne, nasadila som si magnézium, zatiaľ len ten šumivý ale musím si kúpiť ten tabletkový. je mi akási zima stále a neviem, či nejde na mňa teplota a slabosť. dúfam, že to nie je chrípka.

mala_kari
2. jan 2020

Tak v porovnaní so včerajším sa mi zdá, že silnie 🧐 I keď začalo mierne špinenie 🤔 No nič, už len vydržať do zajtra, kedy má (ne) prísť mrška 😆

adrianna23
2. jan 2020

@mala_kari krásna čiarka, mne mala prísť ms v pondelok..neprišla 🙈😁 nečakane tehu, ale tak či tak sme bábätko plánovali od tohto roka 🙂

adrianna23
2. jan 2020
mala_kari
2. jan 2020

@adrianna23 to je krásne, gratulujem ♥️ My sa nechránime len druhý mesiac, takže by som bola veľmi prekvapená, keby sa hneď zadarilo 😂

lela123
2. jan 2020

@mala_kari silnie,tak by to spinenie mohlo byt aj uhniezdovanie a ak ciarka bude stale silniet,drzim palce😊

adrianna23
2. jan 2020

@mala_kari aj ja som mala špinenie teraz ale len také jednorazove, aj pri synovi aj pri dcérke. Tak to by sme mali byť v rovnakej terminovke 😉

lela123
2. jan 2020

@mala_kari ja mam skiro vsetky deti na prvu supu😉Len posledny syn v 41 na druhy pojus,prvypll

lela123
2. jan 2020

@mala_kari syn mi dostlacal,chcela som ,ze prvy mesiac bolo biochemicke.

mala_kari
2. jan 2020

@adrianna23 Snáď teda neprerastie do mršky 🙏 Zrejme áno 😉 posledná menštruácia začala 7.12.

@lela123 Tak to je šťastíčko 🙂 My sa pokúšame o prvé a keďže nie som úplne zdravá, bol by to malý zázrak 🤭

anna1971
2. jan 2020

Tak čo myslite baby ?

dbs2014
2. jan 2020

@anna1971 zamňa sú čisté ...

lela123
2. jan 2020

@anna1971 bohuzial za mna tiez nic

nedockavka372
2. jan 2020

Nevidím tam nič, držím palce ✊

bibg
2. jan 2020

@anna1971 všimla som si že tu viac prispievaš testami a 30.12 si napísala že tvoja posledná ms bola 16.11. Podľa môjho názoru, test by ti už ukázal pozitívny test. Myslím si že by si nato mala prestať myslieť lebo sa zbytočne iba stresuješ a takto ti nepríde ani ms a nebudeš ani tehu. Nechaj tomu voľný priebeh a čo má prísť to príde. Zamestnaj si hlavu a nerieš tehu testy. A ak sa chceš vyhnúť sklamaniu tak ako ja tak si rob testy až keď ti bude ms meškať, pripadne v deň očakávanej ms. Dovtedy je to zbytočne. Ak nemáš ms ešte doteraz odporúčam alchemilkovy čaj, trochu červeného vina, teplu vaňu a do rana ich máš ;) ale hlavne kľud.

anna1971
2. jan 2020

@bibg oki , dám teda pokoj
Vaňa , sex , víno odskúšané a nič 🤷‍♀️ Uvidím do pondelka a keď tak pôjdem zas k Dr

bibg
2. jan 2020

@anna1971 mne nevadí že sem dávaš testy 😄 kľudne dávaj 😉 chcela som ti len poradiť..Takmer každá ktorá to tu číta chce otehotnieť.. no tým že ich budeš stále robiť, každý deň tak nielenže to vide draho ale ani sa to neodporúča. Skus si spraviť za 3 dni. A keď nič tak len cakat. Ja som tiež nato tak strašne tlačila a keď na niečo veľmi tlačiš tak z toho bude pravdepodobne 💩. Keď som prestala nato myslieť, zamestnala hlavu tak zrazu som zistila že mi meškajú, kúpila test a boli nanom koľajnice, žiadny duch. Myslím to v dobrom samozrejme 🙂 ale mne nevadí že sem dávaš testy🙂