Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Cau dievčatá.
Som cca 7-8dpo. Posledné 2-3 dni má neuveriteľne bolia prsia a pocity na ms ma sprevádzajú takmer deň noc.Ktorá ale nieje šanca že príde keďže mám dlhší cyklus a do MS ostáva az 8-9 dni. Skúsila som testnut teraz poobede rapid clear, jediný som ho mala doma. Ak by neboli tie bolesti tak skoro ani netestujem. Nazivo sa mi zdal duch, ale zachytiť to bez úpravy na fotak bez šance 😂 preto som skúsila negatív a niečo sa mi zdá. Keďže rapid clear som použila prvý krát v živote ani neviem či čiarka má byt tam kde ju mám ja, alebo viac na kraji preto mi dajte vedieť čo si myslite 👌🏻
@niky1141997 mne sa čosi vidí 🧐
@niky1141997 na prvej fotke je slabunky duch držím palce
@niky1141997 no bodaj by som už o pár dni nemusela hádzať fotky do negativu 🤪
Ahojte poslednu ms som
Mala 27 novembra prisla o 2 tyzdne neskor a trvala dlho cca 2 tyzdne nebola silna skor len spinenie ovulacne testy som si po skonceni robila ale nebol ani jeden pozitivny no v sobotu som Mala hodinove spinenie ruzovy vytok
Neviem kedy ma prist dalsia ms
vyznacuje mi to na 3-4 januara
A tehu testy su negativne Co poviete ze este mam sancu na zazrak ci uz ziaden sa konat nebude ? :(
@niky1141997 ja som skúsila toto lebo nemám tehu test doma 🤣tak zajtra skúsim normálny test..
@niky1141997 ani ja na to neverim len som to nasla tu na MK tak reku skúsim a jedna veľká bublina sa spravila.. 🤣 Tak ze zajtra chlap pôjde kúpiť test... My sa snažíme uz 2 roky a stále nič len falošný duchovia.
@niky1141997 dakujem aj to cakanie je hrozne a o peniazoch ani nehovorim ...skusim objednat cez ebay zijem v zahranici a na gyndu sa len tak nedostanem
@miskasiva nechcem ta sklamať.. Ale minulý cyklus som to skúsila aj ja..tiež jedna veľká bublina..A na druhý deň došla ms 😕 nahovorim že to bude aj tvoj prípad.. kiežby nie ✊
@daniela2227 ahoj pozeram na tvoj profil ze zijes v UK ?
Ak ano chcem sa spytat ktore tehu testy kupujes ktore su tu v uk spolahlive mne skoro kazdy cyklus
Testy duchuju
@jazlyn to aj mne..takže ti veľmi neporadim..😔 nemyslím.. že by som skoro každý cyklus biochemicke..no asi najspoľahlivejšie by som.povedala ze z boots..klasické pruzkove
@daniela2227
Ved to neexistuje aby som Mala kazdy mesiac biochemicke tehu
First response si kazdy chvali .. mala som aj teraz no po rozobrati sa tam objavy ciarka takze ja neviem 🤷♀️🤷♀️ Ktore najcastejsie kupujes ak
Sa testujes ?
@daniela2227 s boots myslis tie co su v baleni 5?
@niky1141997 intimed test ten stále duchuje a naposledy aj pepino.. Ze rat je dobrý ten má atest tak ten skúsim terat
@daniela2227 ved ani ja tomu neverím len veľa jem chodím na záchod a pri sexe ma dosť boli zo spodu takže si pre istotu spravím aj normlany test
@niky1141997 vidím trocha.. Rozober ho a tak od fotiť čakáme na foto 😉
@miskasiva držím ti palce ✊
@jazlyn ano..tie
@jazlyn na first response som aj ja mala stále "ducha"..skús si objednať z amazonu toto.. tie mne neduchovali..alebo potom tie z boots
Baby máte niektorá skúsenosti s tehu testami z činy? Ďakujem 🙂